Защо маратонките Adidas са едни от най-добрите в света

В света на маратонките се води война коя марка да застане на върха, но има редица причини Adidas да е ясният победител. Ако бъдем честни, не само хората, които носят марката, я правят популярна. Самите спортни обувки и маратонки са чудесни!

От Adidas използват иновативни концепции  

Вместо да следва тенденциите, Adidas непрекъснато тестват нови продукти, за да направят по-добра обувка за всички нужди на хората. В производството са внедрени някои нови технологии, като например:

 

  • 3D принтирани подметки – никой не би предположил, че 3D принтер може да се използва ефективно в производството на маратонки, но от Adidas го доказват. Подметките изглеждат добре, а благодарение на технологията могат да бъдат направени по поръчка за индивидуалните нужди на конкретен клиент.
  • Обувки от едно единствено парче кожа – обикновено горната част на маратонките (без подметката) се изработва от зашити едно за друго парчета плат или кожа. Въпреки това, от Adidas са измислили красива обувка, която се произвежда с безшевна горна част, което позволява гъвкавост, а и изглежда стилно.
  • Маратонки, произведени от рециклирани материали – тези обувки не са достъпни за покупка от всеки, но показват загрижеността на марката към околната среда. Те се произвеждат от рециклирани пластмаси, замърсяващи океаните, което е просто гениално.

 

Всички тези иновации показват, че Adidas не чакат бъдещето, а го създават!

Adidas произвеждат само висококачествени обувки

Иновациите и качеството не винаги вървят ръка за ръка, но при маратонките Adidas едното няма смисъл без другото. Мотото им гласи: “Стремим се да ви помогнем да постигнете най-доброто”, а качеството на маратонките им го доказва.

Adidas е емблема в спорта

Целта на Adidas е да бъде най-голямата атлетична марка в света. Затова всичко, което правят е свързано със спорта. Запазена марка са иновативните продукти, обвързани с най-добрите атлети, отбори и спортни събития.

Всичко това започва още със създателя на марката – Ади Даслер. Неговата мотивация била да накара всички спортисти да се представят максимално добре във всичките си начинания. И днес, Adidas продължава да се фокусира върху тях и постига желанието на Даслер да бъде топ изборът за обувка на всеки спортист.

Време е да купите и Вашия Adidas чифт маратонки още днес!

Това, което прави германската марка толкова вълнуваща днес, е комплексният път, по който се движи – почита славното си минало, докато гледа напред в бъдещето с авангардни дизайнерски колаборации и новаторски концепции.

 

Без значение дали търсите перфектните маратонки за лек спорт, за разходка, за усилени тренировки или просто нещо модерно, Adidas е насреща! Бъдете сигурни, че получавате най-високото качество, съчетано с най-новите технологии.