Амортисьорът – задължителна екстра при офис столовете

Основателно офис столовете се приемат като едни от най-функционалните. Те дават невероятна свобода за движение, гарантират удобство по време на работа и определено са сред грижовните мебели, с които тялото ни наистина успява да се отърси от напрежението и умората. Специфичните детайли, които превръщат офисните столове в толкова съвременни, атрактивни и интуитивни не са малко, но днес ще обърнем внимание на амортисьора като средство, позволяващо ни да настроим стола съобразно индивидуалните нужди на тялото ни.

Стол с амортисьор – практичен и грижовен

Преимуществата на голям процент от столовете, предназначени за офиси са именно наличието на амортисьорни механизми. Основно се използват газови амортисьори като изключително елементарни, но много здрави и устойчиви на натоварване. Спецификата на тези продукти е в това, че позволяват тялото да се настрои към подходящата позиция което напълно намалява напрежението от висенето на краката, ръцете и нестабилността на гърба. Избора на офис стол амортисьор е необходимост за професии, при които служителя се налага да стои по-дълго време в една поза. Когато стола е с амортисьор много лесно се постига желаната настройка и наистина е важно да се вземат под внимание онези модели, които разполагат с качествени и здрави амортисьори.Работен офис стол

Амортисьорните офис столове дават възможност:

  • Да повдигнете или свалите седалката на нужната височина;
  • Те са лесни за манипулиране и не изискват специални инженерни умения;
  • За максимална товароносимост и натоварване.

Като всеки друг елемент и амортисьоа на стола ви може да се повреди и а изпусне. Това не бива да се превръща в повод за покупка на нов стол, тъй като на пазара се предлагат резервни части, с чиято помощ ще можете да подмените дефектиралия амортисьор с нов. Като резервен елемент това са евтини и достъпни части, които ще върнат живота на удобния ви стол.

В каталога на Мебели Арена ще откриете качествени офис столове със здрави амортисьори както резервни части на най-добри цени.