Когато става дума за Англия, ШЛ е на второ място… – Специалният.

Моу отново избухна в интервю, той заяви, че когато се състезаваш в Англия, ШЛ въобще не е на дневен ред. Дали това не е извинение? Дали той не се крие зад това оправдание? Той заявява, че това е причината английските отбори да не се представят добре в ШЛ… Самият той, ЖОзе, е печелил цели два пъти тази титла – ШЛ… с Порто и с Интер.

Пред известна медия той заяви, че си спомня първят мач който е играл в ШЛ, а именно срещу реал мадрид, тогава Порто губи само с един го;, а именно 0:1. Въпреки това разликата от Униао де Лейра където е играл пред 5000 човека и този на Бернабеу е огромна, не само като аудитория, но и като атмосфера и очаквания от него.

Ако и вие имате виждане и око за мачовете като Жозе, можете да посетите bet365 спортни залози и да разгледате подробно ревю на един от най – големите грандове в посока бетинг, както в Европа, така и в световен мащаб… Бет365 България е представен доста, както в ТВ пространството така и в интернет пространството, с множество бонуси за първи депозит и възможности за печалба, той гарантира едно перфектно преживяване на вас и на вашите приятели с които залагате заедно. Попитайте и за бонус покани приятел, където можете да поканите ваш приятел и да получите сума пари срещу това… канете и печелете!

Жозе споделя и невероятният успех срещу Байерн (Тогава той е начело на Интер) Тогава Интер побеждава великата германска машина с цели 2 гола, за 2:0… Това за него е специален момент защото Порто е имало много млади играчи, които са чакали звездният момент. Порто имат бъдеще, както футболистите, така и президентът…

За разлика от това Интер беше отбор на ветерани… И веднага след победата и ШЛ е спечелена от Интер освен него, напускат и всички по – ключови играчи, изпълнили целта си в кариерата… През годините е имало много разочарования, след разочарования… Повече от 50 години президентът на Интер не беше виждал купата на ШЛ и както за него, така и за играчите това беше една химера, една мечта, нещо което успяхме да постигнем, за мен беше просто поредното предизвикателство, защото аз вече бях я печелил с Интер.

Ако не бяхме взели ШЛ с Интер, нещата щяха да са много катастрофални…  Проблема беше че това беше „точката” за едно цяло поколение в Интер. Ако не бяхме я спечелили съм сигурен, че Интер щеше да продължи да преследва мечтата си, но с други футболисти… – заявява Моу.

Специалният заявява, че вече в ШЛ трудно може да има някакви изненади, последно Интер беше изненада, но сега вече всеки има пари има качествени играчи и много трудно е за малки или не толкова силни отбори да спечелят най – престижният трофей.

Английските отбори не се интересуват толкова от ШЛ. Това е така, защото конкуренцията на островът е огромна. Тук всеки мач е като ШЛ. В Англия винаги първенството ще е на първо място, ШЛ на второ. В Испания са два – три силните отбори през това време могат да се подготвят за ШЛ. Ако ме попитате дали е възможно да спечелим както ШЛ така и Шампионата – Висшата лига едновременно, е това е много, много трудно – коментира специалиста. В Челси нещата се случиха, защото играчите бяха много мотивирани, не усещаха умора, не усещаха дори полъх за загуба и нещата ставаха все по – добри и по – добри.

Моу коментира и почивните дни в Англия… В Англия има мачове в Петък, Събота и Неделя, докато в другите първенства са предимно в Събота и Неделя. Ако играем във Вторник и Сряда ШЛ, може би е добре след Неделен мач да имаме поне още 1 ден почивка… Не ви ли се струва логично? Все пак това е решение на УЕФА, никой не го е предлагал и никой не е получавал такава помощ. Надяваме се, но съм песимист – заявява Моу.

Жозе споделя и неуспехите в Реал Мадрид… „Вижте в Реал нещата бяха малко на късмет, два пъти отпадахме след дузпи, какво съм направил грешно?” Когато беше в Порто Жозе Спечели след гол в 90 мин. Когато беше с Интер в 89 минута гол ги изкарва едва, едва от груповата фаза… „Много често е въпрос на късмет” Важна е играта, но понякога трябва малко късмет.

Факт е, че ще е трудно тази година както в ШЛ, така и в Лига Европа, за нас е важно да се представим на ниво, другото е вятър и мъгла. Това коментира Жозе за финал на интервюто си след загубата срещу Сити.

Благодарим ви за вниманието, ще се радваме да споделите вашите виждания за Жозе и неговият Юнайтед!