Онлайн заем, за какво трябва да внимаваме?!

Всички знаем, че следващата стъпка в тези малки и бързички кредити е онлайн кредитирането, нещо което вече много от големите и по – малките фирми предлагат на техните сайтове в онлайн пространството. Те са едно супер решение за вас, особено ако ни се налага нещо много спешно да погасим, от към финансова гледна точка.pari-na-raka

Предимствата са много, одобрението става буквално за няколко минути, рядко за час… да получите пари ви е нужно да предоставите просто ваша банкова сметка, където вашата фирма да ви изпрати парите. До момента човечеството не е измислило по – ефективен и простичък начин да се отървете от вашата финансова болка, влизате в сайта, 5 цъкания на мишката и имате малък кредит до час. Много често има ограничения в сумата, повече от 1000 лв. или 2000 лв. не можете да кандидатствате на тези сайтове, но много често не ви и трябва по – голяма сума… Къде е уловката  и за какво трябва да внимавате?

Когато сме в този затруднен момент, често няма да мислим за тези неща, но те са важни за вас… защото ако някои от тях не са направени или липсват, дори и без лихва да ви дават парите пак има огромен риск! Ето, накратко какви са те:

Има ли сайтът, от който теглите бързият кредит лиценз от комисиите, които отговарят за защита на личните данни и дали БНБ е издала такъв лиценз на въпросната фирма, която стои зад сайта. Запомнете това как се казва сайта няма нищо общо с фирмата, която стои зад него, като собственост и услуги. Затова бъдете много внимателно. Проучете в интернет въпросното име на фирмата или човекът, зададен като представляващо фирмата за бързи кредити. Проверете дали има седалище показано в сайтът, ако нещо се случи и имате нужда да отидете на място в офисът на въпросната фирма. Скоро ще направим цялостен анализ на това за какво да внимавате при теглене на малки, бързи кредити, така че очаквайте скоро част 2!

На добър час!