Онлайн заем, за какво трябва да внимаваме?!

Всички знаем, че следващата стъпка в тези малки и бързички кредити е онлайн кредитирането, нещо което вече много от големите и по – малките фирми предлагат на техните сайтове в онлайн пространството. Те са едно супер решение за вас, особено ако ни се налага нещо много спешно да погасим, от към финансова гледна точка.

Предимствата са много, одобрението става буквално за няколко минути, рядко за час… да получите пари ви е нужно да предоставите просто ваша банкова сметка, където вашата фирма да ви изпрати парите. До момента човечеството не е измислило по – ефективен и простичък начин да се отървете от вашата финансова болка, влизате в сайта, 5 цъкания на мишката и имате малък кредит до час. Много често има ограничения в сумата, повече от 1000 лв. или 2000 лв. не можете да кандидатствате на тези сайтове, но много често не ви и трябва по – голяма сума… Къде е уловката  и за какво трябва да внимавате?

Когато сме в този затруднен момент, често няма да мислим за тези неща, но те са важни за вас… защото ако някои от тях не са направени или липсват, дори и без лихва да ви дават парите пак има огромен риск! Ето, накратко какви са те:

Има ли сайтът, от който теглите бързият кредит лиценз от комисиите, които отговарят за защита на личните данни и дали БНБ е издала такъв лиценз на въпросната фирма, която стои зад сайта. Запомнете това как се казва сайта няма нищо общо с фирмата, която стои зад него, като собственост и услуги. Затова бъдете много внимателно. Проучете в интернет въпросното име на фирмата или човекът, зададен като представляващо фирмата за бързи кредити. Проверете дали има седалище показано в сайтът, ако нещо се случи и имате нужда да отидете на място в офисът на въпросната фирма. Скоро ще направим цялостен анализ на това за какво да внимавате при теглене на малки, бързи кредити, така че очаквайте скоро част 2!

На добър час!