Къде се произвеждат матраци Блян?

Матраци Блян са не просто едни от най-популярните матраци у нас, но и една от най-разпознаваемите български търговски марки. През годините, производителят се оформи като един от ключовите играчи на европейския пазар за битови стоки, предназначени за пълноценен и здравословен сън. Наред с това, съвсем не са малко и положителните отзиви сред обикновените потребители за матраци Блян. Те ги определят като евтини матраци с изключително високо качество, прецизна изработка и иновативен подход в създаването на трайна повърхност за сън, която носи удоволствие, наслада и отмора за цялото тяло.

Иновативни решения от матраци Блян

Иновативността е един от ключовите фактори, на който се опира екипът на матраци Блян в своето производство. Това е така още от самото създаване на фирмата – преди повече от 20 години. С откриването на своя цех, компанията се разписва и под революционното събитие за България, а именно – да произведе първият матрак по специална технология, която изцяло изключва използването на лепило. Такъв тип матраци са не просто антибактериални и хигиенични, но и изключително подходящи за деца – най-вече новоредените и бебета – но и за хора с алергии и кожни проблеми. Къде обаче се случва всичко това? Къде се произвеждат съвременните матраци Блян? Вижте цялата информация по-долу.

Батичница родното място на матраци Блян

От самото основаване до сега матраци Блян се произвеждат на едно и също място – в специално обособен за това цех на територията на село Батишница. То се намира в община Две Могили, Русенска област. Първоначално, цехът на матраци Блян е бил доста малък, но с пристигането на големите успехи за фирмата – Глоуб Индъстрис ЕООД – идват и възможностите за разширение, за усвояване на нови и нови технологии за иновативно производство на матраци от висок клас и с международно признание.

Отлични условия за клиентите на матраци Блян

Добрата новина за крайните потребители, а и за хората, които се занимават с дистрибуция на матраци и търговия на едро, е, че матраци Блян могат да се доставят до всяка точка на страната. Едновременно с това обаче, на територията на страната се намират повече от 100 официални представители на фирмата, в това число и физически магазини, които продават матраци Блян.

С навлизането на новите технологии в живота на хората, Глоуб Индъстрис създаде и свой официален уеб сайт, където също, предлага възможност на всички потребители да поръчат матраци Блян онлайн. Това е удобен вариант за хората, които нямат време да обикалят магазините за евтини матраци и предпочитат именно точно тази марка, а и нямат нужда от допълнителното изпробване и тестване на продукта, защото са сигурни в производителя. Днес, всеки един от вас може да закупи матраци Блян с намаление през интернет страницата на фирмата, както и да намери от нейните матраци и по физическите магазини из цялата страна – най-често специализираните търговски обекти или само за матраци, или за мебели.

Матраци Блян са отличен избор за отличен сън и отмора. Те ще ви служат години наред, а освен това са практичен вариант, ако търсите изгодни и евтини матраци.