Часовник бял – стилни през всеки сезон

Почитателите на ръчните часовници са запознати с всички модели, цветове и марки. Този аксесоар през последните две – три години като , че ли се завърна триумфално с всичкия си блясък. Много мъже и жени вече не поглеждат към часовника на телефона си, а дискретно вдигат китка и по най-елегантния начин получават информация за времето.  Сигурно не знаете,но всеки един сезон си има предпочитани цветове, особено когато става въпрос за ръчни часовници. За лятото са много подходящи ярките и особено привличащи вниманието краски. Тук няма абсолютно никакво ограничение, защото днес този аксесоар дори замества и голяма част от бижутата които носим. Дамите носят розови, червени, оранжеви, а не на първо място се акцентира на часовник бял.  При мъжките модели също се набляга на свежите летни багри и разбира се много водещи марки също предлагат доста атрактивни и ексцентрични бели такива.

Есента е сезона през който започваме да обличаме повечко дрехи и дългите ръкави със сигурност прикриват голяма част от аксесоарите, които носим. Именно поради това тук не е от такава важност какъв ще бъде цвета на часовника ни. Може да заложите на белият такъв стига да го съчетаете с друг аксесоар, като обувки и дори чанта. Но ако искате единствено часовник бял да сложите и не го приспособите към стайлинга си то някак той ще бъде излишен. Есента е сезон през който да се носят традиционни часовници с метални каишки и такива кафеви или черни е най-подходящо.

Зимата е времето през което всеки очаква първият сняг. Може и да си мислите, че ръчните аксесоари тук нямат кой знае какво цветово значение, но например много дами обичат да носят белите си такива именно през зимата.  В планината е много подходящо да носите часовник бял, така сте настроени абсолютно идеално цветово с обстановката около Вас самите.

Пролетта е също много приятен сезон, през който също не бива да се отказваме да носим елегантни бели такива. Моделите са интересни и уникални, каквато е и пролетта, изпълнена с живот и нови приключения.  Комбинирайте аксесоарите с цвета на облеклото. Не се отказвайте от това да бъдете винаги атрактивни и добре изглеждащи. Това че сте привърженици на белите ръчни часовници говори за вас като за личност, която е откровена и изискана. Часовник бял в различни стилове ще намерите на нашият сайт. Дамски спортни и елегантни модели са подходящ подарък за жената до Вас. Мъжките такива пък са оригинални и достатъчно подходящи за всеки взискателен към аксесоарите си мъж. Очакваме Ви!