Как да направим спалнята райско местенце – с модерното тапицирано легло

Всеки се вълнува когато му предстои обзавеждане на нов дом или реновиране в стария. Започва ежедневно премисляне това – как ще изглеждат стаите и какви мебели са подходящи за всеки член от семейството. Спалнята е любима стая на голяма част от хората – тя им предлага спокойствие и уют след тежкия и натоварен ден. Мебели Венус ви представят познатите в миналото тапицирани легла, които днес изживяват Ренесанс. Те отново са на гребена на модната вълна и все повече клиенти ги избират за жилищата си.

Какво е нужно да знаем преди да изберем тапицирана спалня от Мебели Венус

Ако вече сте се впечатлили от вариантите на тапицирани легла в каталога е хубаво да прецените дали големината на стаята е подходяща за това легло. Заради меката дамаска с която е облечено, то заема малко повече място от традиционните модели, а също така високата декоративна табла отнема от пространството. Ценовия диапазон на тапицираните спални в мебели Венус е голям, но все пак съобразете семейния си бюджет с това, че избирате един малко по-луксозен вариант на познатото легло. Синхронизирайте дизайна и дамаската с която е тапицирана спалнята с останалата мебелировка в стаята."Мебели Венус"

Мебели Венус ви предлага модел, който ще ви впечатли със елегантност и безупречен външен вид.Тапицирана спалня Хавана – 180/200:

  • Таблата е мека и висока с декоративни елементи и дебелина 22 см;
  • Леглото е изработено от висококачествено ПДЧ;
  • Разполага с удобна ракла и повдигащи амортисьори;
  • Имате възможност да изберете дамаската по ваш вкус.

Ако сте готови за промяна и нова визия на спалнята, непременно купете тапицирано легло от мебели Венус. Това е инвестиция в бъдещето при която не бива да пестите. Вие най-добре ще усетите, кой от моделите е подходящ и ще ви бъде приятно да го използвате всеки ден. Очакваме Ви!