Как да подобрим производителността в офиса

Въпросът е доста деликатен и вълнува не малко организатори и мениджъри, чиято основна дейност е локализирана в офис. Независимо дали се работи с клиенти или пък няма такъв поток от външни лица в работното помещение е много важно да се помисли за обзавеждането и то специално в частта, която се ползва от служители. Детайлите в едно офис помещение са няколко – офис столове, бюра, посетителски столове, етажерки, секции и други помощни мебели. За да изглежда не само приятно, но и да бъде мотивиращо за работа офис пространството следва да бъде оборудвано качествено, с усет и стил.

Удовлетворени ли са служителите Ви

Анкета, която е направена в няколко малки офиса показва, че един от детайлите, към които имат особени изисквания служителите в един офис са столовете, на които ежедневно работят. Това налага принципи при оборудването и оформлението на интериора, които д абъдат съобразени не само с допринасянето на комфорт в работния кът на един служител, но и чисто визуално да има приятно излъчване. Когато хората, чиито ангажименти са 7-8 часа в това затворено пространство,  са доволни от интериора и удобството на работното им място, то те имат мотивация да повишат своята поизводителност.

Съвети на специалистите

За да не допуснете грешката да изберете офис столове с недобро качество днес се допитахме до компетентните специалисти и консултанти от Мебели Арена. Те акцентираха на няколко основни момента при избора на нови столове за служителите в офиса:Президентски офис стол

  • Стола да бъде лесно подвижен т.е. с колеца;
  • Възможност за нагласяне на седалката и облегалката;
  • Тапицерията да бъде нежна към кожата;
  • Стола да има амортисьор за повдигане и сваляне според височината на човека, който ще го ползва;
  • Да се купува продукт само с гаранция за качество.

От мебели Арена разполагат с широка гама модели офис столове. Директорски, президентски, посетителски, доказани офис модели, с които не само ще удовлетворите нуждите на служителите си, но и ще внесете естетика и уют в интериора. С мебели Арена е по-лесно да нахъсате служителите си за работа отколкото сте очаквали.