Недостиг на време – основателна причина да се подложим на процедурата перманентен грим

Няма жена, която да не желае да изглежда прекрасно, впечатляващо и провокативно. Но как се постига този ефект ако не с идеално поддържана фигура и съвършен грим. И двата вида разкрасяващи и поддържащи процедури обаче изискват до отделите не малко време и ето, че вече си имаме причина да търсим алтернативи, с които да намалим неговата загуба. Няма как да спортуваме пасивно за да сме в идеална форма. Но пък имаме добри възможности, с които да намалим времето, прекарано пред огледалото. Макиажът е част от ежедневните ни процедури, с които се заемаме още след ставането ни от леглото сутрин. Има дами, които се нуждаят от няколко минути, но пък за други целия този процес е доста трудоемък и отнемащ от времето им. За онези от Вас, на които гримирането не им се отдава, непрекъснато бързат и все не им достига време да изглеждат така както искат днес ще представим един революционен метод за разкрасяване – перманентен грим. За много от вас, които са подочули за тези козметични процедури ,които вече се правят в почти всеки салон за красота в София може би е странно как ще си правиш татуировка с цел да направиш устните си по плътни и наситен, както и да очертаеш веждите си. Всъщност наистина перманентното гримиране наподобява като технология татуирането, но тук не говорим за доживотен грим, а за такъв, който е максимално устойчив и неговата дълготрайност варира от 2-5 години. Разбира се, този период е ориентировъчен и от това какъв е типа на кожата ви, както и какви са материалите, които се използват от козметика ви в София зависи дали ще се радвате на изящни вежди 2 или повече време.

Тъй като много дами приемат перманентния грим като корекция на лицето то това наистина може да се разглежда като коригираща и максимално доближава ще до естествения ни вид и контури терапия. В София перманентен грим извършват обучени лицензирани козметици,които са преминали специализирани курсове. Тъй като си има специфика на метода и дори най-елементарното потрепване на ръката на козметика може да ви накара да изглеждате като клоун то никога не подценявайте опита на професионалиста в чиито ръце поверявате своята красота. Тук не става въпрос за обикновен макиаж, който отстранявате с мокра кърпа и започвате отново. Пигмента се впръсква със специална техника в най-горния слой на епидермиса и по този начин оставя трайна следа във формата на вежди, очна линия, очертани устни. Вероятно вече се уверихте, че наистина е решаващо какви са уменията на козметика, техниката с която борави, а също така и консумативите, които използва по отношение постигането на съвършен и близък до естествения грим.

Ако направите консултация с дерматолог от София за да опровергаете съмненията си за токсичност на метода перманентен грим то със сигурност това и ви накарало да се подложите на безопасната процедура за разкрасяване. При прилагането на перманентното гримиране се влагат багрила, които са нереактивни и по никакъв начин не биха предизвикали сериозни алергични реакции дори и да сте податливи на такива. След извършването на това перманентно татуиране имайте предвид, че е напълно естествено да има лек оток върху третираните участъци. Прилагат се в случая козметични продукти за успокояването на кожата като периода в зависимост от типа на вашата кожа може да е от няколко часа до 2-3 дни. Доста дами от София се въздържат от перманентния грим поради това, че смята процедурата за твърде болезнена. Наистина няма как да се пренебрегне известния дискомфорт, който ще изпитате, но определено не може да се говори за болка, тъй като преди и след манипулацията се прилагат обезболяващи медицински продукти, които максимално да намалят неприятното усещане от убождането от микро иглите. Препоръчително е поне десетина дни след като сте се подложили на перманентно гримиране да избягвате посещаването на сауни, солариуми, прекомерно излагане на слънце.