Дамски тоалети в ахроматична гама

Сивото е свързано със сянката, то е неутрално, гранично между черно и бяло, не е територия, а граница. Не е случайно, че вторият общ цвят на дамските облекла, съответстващ на дрес кода за офис работно облекло, е сивият.

Сребърни рокли

Сребърният цвят винаги е бил смятан за „женски“, за разлика от златистия, който се счита за „мъжки“. Той се асоциира с благодат и лекота, красота и просперитет. Той е в съответствие с женската същност и нейния символ – Луната.

Сребърното скъпо, изключително бижу винаги изглежда елегантно. Но, за разлика от златото, тихо и ненатрапчиво. Тези бижута подчертават високата си цена. С вечерната си рокля в сребрист цвят, момичето изглежда като фея, а жената – деликатно и елегантно.

При вечерните рокли от сатен в сив цвят с нюанс на синьо, блясък е достатъчен – такава рокля изглежда елегантна и стилна. Същевременно модерните бизнес костюми, изработени от модерни тъкани, например от вълна с копринени нишки, не изглеждат скучни и небрежни, а модерни и рафинирани.

Черно и бяло

Цветовете са антиподи, които се допълват взаимно, като отричане и създаване. Черното е абсолютното начало и край, между които е животът. Този цвят за щастие не е свързан с агресия и страх. Непоколебимото превъзходство в модния свят му осигури елегантност и аристократизъм. Избираме черна вечерна рокля , костюм или палто не заради незначителното възприемане на живота, а за да изглеждаме модерни, стилни, женствени и демонстриращи благополучие.

Дамско облекло в бял цвят

Белият цвят е символ на невинност, лекота, празник, щастие… В дрехи с бял цвят, ние винаги се чувстваме отпочинали и изпълнени с енергия и положителни емоции. И винаги, във всеки сезон, изглеждаме приказно красиво.

Дамски костюми в сив цвят

Хората, които предпочитат сиво, не само по време на работа, но и в ежедневието са тези, които се опитват да се предпазят от външна намеса в техния духовен свят и да защитават вътрешния си свят от любопитни очи и коментари. Също така, носенето на сив бизнес костюм може да бъде начин да останете незабелязани или да се предпазите от прекалена работа.

Мъжете обикновено предпочитат дрехи от този цвят по-често от жените. Но сивото има много нюанси. Например, сиво-синьото върви към много, светлото сиво и е универсално, лесно е да се правят хармонични тоалети с него, добавяйки неща от всякакъв цвят.

Основното нещо е правилното подреждане на цветовите акценти и внимателния избор на ярки аксесоари, които подчертават достойнството на цвета и допълват с положителна енергия и придават неподражаем блясък.