Защо казват, че ролята на дистрибутора на млечни продукти е отговорна за максималната удовлетвореност на крайния потребител?

Един от най-големите консуматори на млечни продукти в световен мащаб са българите. Не случайно българското кисело мляко печели множество световни награди за неповторим и уникален вкус. Днес от изключителна важност за всеки потребител е не  просто да има възможността да избира най-доброто, което се предлага на пазара, а да си гарантира този прекрасен вкус, която да получи на една достъпна цена. Именно затова днес ще представим работата и ролята на дистрибуция на млечни продукти от zagoragroup.bg. Загора Груп е сред утвърдените дистрибуционни компании на нашия пазар, която безспорно предлага на своите клиенти уникалната възможност да подобрят състоянието на млечните щандове в своите търговски обекти. Всеки, който се е занимавал с търговия е наясно, че ако очакванията на крайния потребител бъдат пренебрегнати и неудовлетворени то действително би имало негативен отклик и търсене на друг търговец с по-богата гама продукти както и  безспорно ниво на качеството им.Плодове, Мюсли, Къпини, Купа, Закуска

Точно върху тези принципи се гради политиката на работа и удовлетвореност на всички клиенти, които по един или друг начин са свързани със Загора Груп. В търсене на ефективност, подобряване на търговската среда и поток от повече клиенти са сред причините не малко търговци на хранителни продукти да избират да работят с дистрибутора на млечни продукти zagoragroup.bg. Ролята на доставчика в пъзела несъмнено е решаваща, тъй като върху неговите плещи стои отговорността да направи селекцията от продукти, които максимално да удовлетворят нуждите на крайния клиент, да балансира съотношението между цена  и качество и най вече да осигури търсения продукт в точния момент и в перфектно състояние. Имайки предвид, че основно клиентите консумират млечни продукти, а те от своя страна имат кратък срок, през който трябва да бъдат консумирани идва да покаже една много добре систематизирана концепция за доставки, която да е съобразена именно с годността им.   Ето защо ролята на дистрибутор, на който ще бъде поверена доставката на млечни продукти до търговските обекти  е толкова решаваща. А от zagoragroup.bg                                                                 имат потенциал и ресурс да удовлетворят не само търговци, но и крайните потребители.