Да се вдъхновим от чудатите прищевки на дизайнерите

Не веднъж ни се е случвало да се наслаждаваме на поредния catwalk по Fashion TV. И не веднъж сме били изненадани, а понякога дори шокирани, от чудните приумици на някои модни фаворити.

В стремежа си да ни разнообразят и да приковат вниманието ни (в добрия смисъл), те изобретяват меко казано странни модели, които се чудим дали някога въобще ще срещнем в действителност. Не се налага да разсъждаваме твърде много върху този факт. Добре е само да знаем, че много от нашите любими марки ще трансформират хубавото в своите попълнения за новия сезон.

Колко е хубаво да си различен

Всеки иска да е забележим. Не твърде екстравагантно, не вулгарно, а с премерено възхищение. Онези фрапантни модели с доза дързост и същевременно нежни и красиви, могат да сторят чудеса за фигура ни. Направете така, че да се отличавате в тълпата. Не е нужно да носите дреха извън всяко разбиране, но това не означава да се осланяте на масовото.

Луксозни дамски дрехи от Алеса

Когато искаме да сме шармантни

Изберете си няколко акцента за вашия гардероб, които не се срещат на всяка крачка. Комбинирани с останалите ви неща, те биха могли да сътворят търсената визия. Независимо дали принтът ще е особено отличаващ се или моделът ще заявява дръзко вашето превъзходство. Просто заложете на различното!

За да имате подходящи допълнения към подобни тоалети, подберете едноцветни основни дрехи. Винаги е необходимо да имате чисто черна или бяла дреха в зависимост от това с какво искате да съчетавате. Едноцветните варианти предлагат безпогрешни техники за съвпадения. Само така ще може да изпъкне нестандартният модел.

Според чии стандарти?

Не робувайте на общото схващане за нещата. Няма еднозначна мярка за количество и модели. Важно е сами да ги одобрявате. Създайте си свой собствен подиум и следвайте неотлъчно индивидуалността си. Дайте воля на вашето въображението си.

Когато пространството започне да намалява

Голямото количество дрехи е истинско богатство за всяка жена. Но то неминуемо е свързано с проблеми от битов характер. С колко място за съхранение разполагате? Дори и да прибегнете до услугите на допълнителни рафтове и скринове, подреждането може да се окаже голямо предизвикателство. Как да организираме гардероба така, че всичко да ни е под ръка.

Има няколко варианта. Избягвайте подреждането по цветове. Иначе рискувате да предизвикате неописуем хаос всеки път, когато търсите определена блуза за дадена пола или ризата към конкретен панталон.

Организирайте по вид на дрехата. Добре е на едно място стоят всички топове с къс ръкав, на друго дългите, отделно сгънете всички разновидности на полите, и така към панталоните. Може да разделите дрехите на ежедневни и официални.

Друг хитър начин за спестяване на време и пространство е да си набавите отделен щендер, на който да подредите вече готовите комбинации. На една закачалка панталон, риза, шал и сако. На друга дънки, коланче и топ и така за цялата седмица. Колко лесно и бързо ще става приготвянето сутрин. Не е нужно да се лишавате от голямата бройка за сметка на бърз избор. По–добре изобилие и ред, отколкото безконечно премисляне.

Използвайте честото подреждане за откриване на нови комбинации. Вярно, че сме запознати с всяка една любима дрешка безпогрешно, но винаги може да ни е убягнало определено съчетание. Различните варианти гарантират нова визия всеки път дори и със стари дрехи. Това изобщо не ни пречи честичко да се зареждаме с нови попълнения в облеклото!