Как е възможно да имаме спалня с дизайнерска визия?

Модерните мебели ви предизвикват да направите някаква промяна в интериора на дома си и да се чувствате по-удобно и комфортно. Артикулите са не само много красиви и качествено изработени, но също така удобни, практични и съобразени с модерното ежедневие на хората. Предлагаме ви да инвестирате във venus.bg спален комплект с матрак 160/190. Това е най-бързият и ефективен начин да се сдобиете с хубави мебели, които да направят любимата ви стая за почивка красива и удобна. Към покупката е включен и подходящ матрак, за да се настаните на момента и да използвате с удоволствие новото си оборудване.

Как ще постигнем перфектна хармония в спалнята с правилните мебели в комплект?

Най-бързият начин да създадете дизайнерска визия във вашата спалня е като намерите красив и елегантен комплект с матрак. Всичко е съчетано от производителя по най-професионалния и естетичен начин, за да няма никакви разминавания между стил, цветове и форми. Мебелите са специално произведени, за да се допълват хармонично и накрая интериорът да се получи като от дизайнерско списание.

Може да изберете какъвто цвят желаете, защото съвременните мебели се изработват от MDF и ПДЧ, а те предполагат възможността да бъдат в най-различни нюанси. Направете изгодна сделка и получите допълнително матрак и ще се настаните възможно най-бързо, ще се отпуснете и ще си почивате активно. Освен красиви, комплектите за спалня с матрак с и много практични. В някои от моделите присъстват гардероби с плъзгащи врати последен писък на модата. Отварят се плавно и безшумно спестяват ви от пространството и правят визията на гардероба много елегантна и красива. В каталога на Venus.bg ще намерите – Спален комплект Амор 160/200 см, Графит / Мрамор:

  • „Амор“ е луксозен спален комплект с матрак, съставен от легло с матрак 160/200 см, оборудвано с тапицирана табла;
  • две нощни шкафчета с чекмедже;
  • гардероб с четири врати с плавно затваряне, огледала, LED осветление и разпределение от лостове за дрехи и рафтове;
  • изработва се в цветовата комбинация: Графит / Мрамор.

Красива мебелировка за спалня в комплект със съвременна визия, която ще ви впечатли на момента.

Каква е ролята на симпатичните нощни шкафчета?

Забелязвате, че тези красиви декоративни мебели винаги присъстват в обзавеждането. Това не е случайно понеже те играят много ключова роля за вашия комфорт през нощта. Това е онази мебел, на която бихте си поставили телефона, чаша с вода, очилата, книга или нещо друго. Конструирани са така, че да бъдат на височината на леглото и да не правите излишни движения за по-голямо удобство. Има модели с допълнителни чекмеджета и рафтове, в които можете да държите козметика или други дребни неща.