Fischer – как мечтите стават реалност

Има компании, които успяват да спечелят уважението на клиентите си независимо от това какви продукти произвеждат. Те утвърждават лидерските си позиции и наистина са повод за една безусловна концепция за качество, стабилност и сигурност. Половин век опит в сферата на производството на анкери е показателно защо немския бранд Fischer успява да постигне такъв висок потребителски интерес. За да е стабилно едно закпеване на отделни елементи е ясно, че компромис не се прави. Като продукти, които влизат в изграждането на строителни обекти, инфраструктурни проекти и много други с особена значимост по отношение на сигурност и здравина сглобки е напълно естествено и у нас строително ремонтните фирми да разчитат на Fischer като основния лидер п производството на такъв вид крепежни елементи.

Мисия и принципи

Създателя на компанията разчита на философията и ценностите, които са водещи за производството на качествени, здрави  и надеждни продукти. това, което прави впечатление е, че независимо от факта, че Fischer произвежда основно химични смеси за анкериране, стоманени анкери и дюбели то това е една стратегия, която цели подобряване на качеството. Бързия напредък в технологиите оставя трайна следа при производствените цикли и повишаването на интереса към продукти с такъв висок стандарт става повод за това Fischer да разширят производствените си мощности.

Някои любопитни факти ще изложим за клиентите на тази утвърдена и с висок рейтинг компания:

  • Фирмата разполага с над 26 офиса и това я нарежда сред международните компании, към които крепежиима повишен интерес относно разпространението на крепежни елементи с най-висок клас качество;
  • Производствените бази, на които разчитат от Fischer за задоволяването на нуждите на клиентите са позиционирани в САЩ, Германия, Италия, Чехия;
  • Fischer е една от световните компании, която притежава най-много патентовани продукти, които са свързани с производството на анкери;
  • Повече от 3400 служители работят за компанията;
  • Над 2500 са представителствата, които подпомагат разпространението на продуктите на Fischer;
  • Една от основните философии, която немския бранд изповядва е, че повишаването на ефективността се базира на оптимизираните производствени цикли;
  • Тук всеки служител има възможността да даде идеи с оглед подобряването на асортимента или оптимизиране на процесите на работа.

Изключително ориентирана към удовлетвореност и ангажираност към всеки клиент, независимо от неговата мащабност на потребление. Това прави Fischer една от активно развиващите се компании, която винаги е готова на промяна стига това да доведе до оптимално положителни резултати.

Стотиците призове и награди са признание

Fischer е мултинационална компания, която освен ориентирана към удовлетворяването  на своите клиенти е сред признатите, която създава социални условия за работа и на служителите си. синхронизирането на всички звена, управленската стратегия, повишаването на нивото на качеството на продуктите са сред онези ценности, които са в основата на корпоративния рейтинг. Всеки човек, който работи в компанията е задължителен и точно поради това, че е част от процеса на развитие го прави основна брънка и водещ двигател. А принципите:

  • Иновация;
  • Отчетност;
  • Надеждност са сред правилата, които ежедневно биват спазвани.

Fischer в лицето на своя основател получава признанието на световни организации, които го отличават с награди за цялостна бизнес дейност, качество и развитие на компанията през годините. Това са признания не само за самия собственик, но и за всеки служител, който е част от пъзела, която ежедневно от Fischer редят за да удовлетворят потребностите на своите клиенти.

Сертифицирана по редица системи са управление на качеството и пряко ориентирана към опазването на околната среда – разбира се, че има защо такава компания да си спечели огромното доверие на клиенти от цял свят.

Разработените от собственика на Fischer стратегии са за даване на шанс на младежи за чиракуване, разширяване на компанията и  интернационализирането и с помощта на партньорски компании в над 37 страни.