Как да обзаведете функционално всекидневната

За всекидневната или за хола мини масата се е превърнала в емблематична мебел, благодарение на която помещенията придобиват специално излъчване. Те са уникални, уютни и впечатляващи с този динамичен акцент, на който можете да разчитате за създаването на прекрасна атмосфера. Като част от реквизитите на това пространство е важно да подчертаем, че не е за пренебрегване вида и дизайна на новата ви придобивка. А що се отнася до спецификата на функциите ето тук вече трябва да сте безпощадни в крайното си решение. Мебели АРЕНА предлага безпрецедентни възможности, с които да си осигурите модерно оборудвана всекидневна, а една от отличаващите се са моделите холни маси с трансформиращ се механизъм.

Декоративен акцент с подчертана функционалност

Стана по-модерно дома да има не хол, а всекидневна. А това означава, че стаята се използва за различни неща. Това означава, че акцента е насочен към дейности като отдих, хранене, канене на гости. И както можете да се досетите масата в случая е ключов детайл, на който се разчита за осигуряване на естетичност, декорация, удобство.

Какъв следва да бъде модела холна маса, на който да се доверите за да можете да извлечете максимума от нейните качества? В основата на това да се подходи рационално и разумно са предпочитанията към:

  • С разтегателна функция;
  • Такива с трансфериращи се плотове;
  • Модели с ниши;
  • С повдигащ се механизъм и увеличаване размера на плота.

На практика с такива мебели не само можете да си осигурите прекрасно организиране на пространството, но и посредством полезните функции да създадете комфортна среда за всички онези занимания, които ще извършвате в помещението. Малка, но особено креативна със своите роли и функции новата ви холна маса ще се окаже не просто съществена, а основна мебел, на която да разчитате за да постигнете феноменално оборудване.

Избор според формата

Геометрията в едно помещение има много важна задача за да се постигне хармония и да равновесие между елементите, които сте избрали. На практика от спецификата на помещението зависи на какъв тип геометрични форми ще се фокусирате с цел интериора да бъде изискан, успокояващ и уютен.

Затова и формата на новата ви мини мебел е важна по отношение на това да се постигне желания ефект. Сред най-добре представящите се са:

  • Елипсовидни;
  • Кръгли;
  • Квадратни;
  • Правоъгълни.

Що се отнася до внедряване на функции и механизми то те са най-присъщи за масите с правоъгълна и квадратна форма. За повече подробности и идеи можете да се запознаете с асортимента на магазин Мебели АРЕНА.