Най – смешните моменти в сериала „Приятели“ + Видео!

Едва ли има по-разтоварващ сериал от „Приятели“, който събираше милиони зрители пред малките екрани.  Няма как специалистите да не го определят като култов сериал за времето си. За огромно съжаление на почитателите си преди десетина години окончателно се разделихме с любимите си герои. Всеки от тях щур сам по-себе си и запомнящ се с фрази, които и до днес будят смях през сълзи. Всеки епизод носи очарование и държеше в непрекъснато напрежение всеки фен. Нелепи и комични ситуации наистина правиха всеки един епизод уникален и единствен.

Цели десет сезона продължиха снимките на този любим за много хора по света сериал. Ежедневието на група млади хора се превърна в част от нашето лично такова и заедно с тях преживявахме радостите в личните им отношения, както и всяко едно разочарование. Всеки би си пожелал такива приятели, които да са винаги до него и да правят денят му особено забавен и интересен. Това което сериалът успя да ни покаже е, че всъщност това да си винаги позитивен е нещото което ще те направи особено щастлив, независимо от трудностите, които трябва да преодолееш. На снимачната площадка всички са усмихнати, забавни случки и остроумни фрази , които непрекъснато летят между актьорите дават едно неповторимо настроение. Интересното е, че по време а целият сериал основната идея е шегите да не спират дори и в най-тежките за актьорите моменти. Това което силно привлича всеки един фен пред малкия екран е безрезервната сплотеност на тази група хора, да те действително са „приятели“ в прекия смисъл на думата, те непрекъснато се подкрепят и тяхната искреност дори на моменти боли.

Можете също да видите и класацията за най-смешните комедии на TV Новини.

Сигурно още помните култови фрази между актьорите, които няма как да не предизвикат усмивки. Не можем да отречем, че чувстваме носталгия по любимите си култови епизоди. Някои избрани сериали дори редовно си гледаме от интернет, така че тези които обичат сериала със сигурност не са се разделили с Приятели.

Едва ли ще забравим едни от най-смешните фрази, при които Джоуи споделя, че се е запасил с храна и кондоми. Това изумява останалите, при което сладкия Джоуи отговаря, че е възможно да останат толкова дълго на въпросното място, че може да се наложи да започнат да се размножават само и само да се опази човешкият род.

Глуповати моменти и искрено забавление изпитваме при всеки епизод, който гледаме. Наслаждавайте се на избраните серии, които наистина могат да Ви подействат изключително разтоварващо след дългия работен ден. Факти сочат, че според Гинес „Приятели“ е един от най-обичаните тв сериали за 2005 г, а актьорите се редят в списъка на най-скъпо платените.
Вижте най – смешните 15 момента от сериала в това видео: