Какви трябва да са характеристиките на качествения диван?

Нормално е да сте взискателни към покупката на нова мека мебел, защото тя се използва ежедневно от цялото семейство. Ако държите на перфектната изработка и устойчивостта, е добре да инвестирате в някои от моделите качествени холни ъгли от магазин Венус. Изделията, които ви очакват тук, са подбрани от най-новите колекции на реномираните производители. Отличават се със своите функционалности и елегантен дизайн, затова не се колебайте да промените интериора на дневната, като вземете хубава мека мебел.

С какво ще ни привлече един стилен и модерен холен ъгъл?

Потребителите напоследък предпочитат функционалните и практични мебели, които могат да се използват в различни ситуации. Холовите ъгли са точно такива артикули, тъй като притежават механизъм за разтягане и бързо могат да бъдат превърнати в легло. Освен тази екстра получавате голяма ракла под седалките и така имате още една зона, в която да подреждате и организирате добре вещите си. Дизайнът на холовите ъгли е изключително елегантен и те се открояват във всяко помещение където бъдат инсталирани.

Това, че притежават голяма лежанка, ги прави още по- любими на хората, които обичат да си почиват пред телевизора в полулегнало положение. Производителите влагат много старание в направата на тези артикули, затова и използваните материали са най-добри и качествени. Ще ви запознаем с характеристиките на един от най-хубавите модели в каталога на Венус. Холен ъгъл Гала – с функция сън:

  • „Холен ъгъл Гала“ е оборудван с различни функции като: функция сън и обемна ракла за багаж;
  • механизмът за сън е потапящ се;
  • разтяга се бързо и лесно, чрез изнасяне на седалката нагоре и напред придвижва автоматично зоните за спане на точните им места;
  • за изработката на седалките е използвани омекотен пенополиуретан с висока плътност, в комбинация с зиг заг пружини, за по-голям комфорт;
  • диванът е с конструкция от висококачествена дървесина, подсилена с заварени метални рамки, за по-голяма здравина и стабилност;
  • предлага се във варианти стандарт 1, стандарт 2 и лукс, според формата на подлакътника.

Перфектно изработен холен ъгъл, който ще направи жилището ви луксозно и удобно, за да прекарвате с удоволствие време у дома.

Защо да се фокусираме върху избора на тапицерия?

Важно е какъв ще бъде цветът на дамаската, защото това е мека мебел, която е облечена изцяло. Нюансите, които ще предпочетете могат да бъдат универсални, за да се съчетаят по-лесно с интериора. Другият вариант е да са ярки и открояващи се, за да направят артикула фокусен център. Използвайте своя вкус и фантазия, за да персонализирате новата мебел и тя да изглежда красиво където и да я сложите.