Как една хубава маса, може да освежи дома ви

Когато решите да инвестирате в маса за хранене, трябва да бъдете доста отговорни към това решение. Все пак това е мебел, която има централно място в дома ви, а също трябва да изпълнява и доста функции. В интернет пространството ще срещнете разнообразие от хубави маси, на атрактивни цени. Мебели Венус се ползват с наистина отлична репутация, а предлаганите от тях артикули са надеждни и красиви. Личните ви предпочитания, до голяма степен определят това което ще вземете.

Защо да предпочетете семплата маса с изчистен дизайн

Такава хубава маса е подходяща за всяко жилище без значение каква е квадратурата, тя ще се впише идеално в стаята. Моделът с кръгла форма, оптически ще смали пространството, защото компактният дизайн позволява да не създава усещане за претрупване. Ако пък ви се струва малка и се притеснявате когато ви дойдат гости, може да изберете вариант, който се разтяга. В магазин Венус имате възможност да купите едни от най-качествените и хубави маси. Модерните трапезни маси с бял плот от своя страна, внасят изисканост и доза шик. А поддръжката на такава мебел не бива да ви плаши, защото не е трудна.Разтегателна трапезна маса

Днес от Венус ви предлагат да се запознаете точно с тези семпли, но хубави маси, с помощта на които ще поканите пролетта в трапезарията:

  • Трапезна маса Зора, разтегателна – красиво изработена от буков масив и плот от фурнировано ПДЧ;
  • Разтегателна трапезна маса Каприз, бяло – със семплия си цвят е подходяща за обзавеждането във всяко едно жилище;
  • Разтегателна трапезна маса DURU 603 – Шарка бял мрамор/Орех – заоблените ъгли и разтегателния механизъм правят тази хубава маса, желана от всеки.

Ето как една на пръв поглед малка и стилна промяна в дома, ще донесе позитивно настроение на цялото семейство. Не се лишавайте от тази важна покупка. Посетете Венус!