От значение ли избора на сервиз, в който ще се ремонтира автомобила ви?

Въобще не с малко шофьорите, които споделят, че се е наложило да обиколят не един или два сервиза в Добрич преди повредата по превозното им средство да бъде отстранена. Действително поради некомпетентност и недобросъвестност на монтьорите не само, че се плаща твърде висока цена за услугата, но тя и не отговаря на очакванията на клиента за качествен ремонт. Да, има такива оторизирани сервизи, които работят на високи тарифи, но пък там клиентите са защитени от гледна точка на проследимост на състоянието на колата, преминали ремонти, сменени авточасти и други. Реално всеки един ремонт се записва в историята на превозното средство и така може да бъде гарантирана техническата му изправност.

За какво да внимавате, когато посещавате автосервизи?

Независимо от това, че е сравнително малък град и в Добрич не е изключено да попаднете на „специалисти“, които по никакъв начин да не могат да осигурят професионално изпълнение на ремонта. Но очевидно е, че цената и качеството на услугата нямат нищо общо, защото още при преглед ви изискват такса за встъпване на автомобила в сервиза. В такива случаи ви съветваме да напуснете ремонтното хале, тъй като това е една некоректна практика, от която много сервизи се възползват и така умишлено надуват цените на извършваните от тях слуги.

Разбира се не до тук свършват измамите, от които потърпевши ще бъдете вие. Сред също често прилаганите са:

 • Таксуване на по-дълъг престой за ремонт на возилото вместо реалния;
 • Подмяна на повредените авточасти с такива, които не отговарят на високите стандарти за безопасност, а цената им е като за оригинални;
 • Извършване на несъществуващи ремонти, които се таксуват;
 • Препоръки за следващ ремонт на друга част по превозното средство, която според автомонтьора не търпи отлагане.

Триковете за измами са добре познати. Затова, когато сте поставени пред избор на доверен автосервиз е необходимо да не подхождате емоционално, а да приложите някои от съветите, които предстои да изложим.

Съвети за използване на услугите на коректен автосервиз

Има доверени сервизи в Добрич, които се ползват с добро име в града. Но както можете да предположите е доста трудно да се вредите с час при тях. При положение, че ремонта на возилото не търпи отлагане то определено се налага да пристъпите към фаза, в която да приложите някои от следните съвети, които ще ви спестят не само излишни разходи, но и определено ще ви гарантират качество на услугата. А те се отнасят до:

 • Консултирайте се с познати, колеги, съседи;
 • Ако имате познати, които имат информация относно качеството на услугите в някои проверени сервизи можете също да им се доверите;
 • Използвайте социалните мрежи, в които много клиенти споделят своите тревоги и сблъсък с некоректни автомонтьори като така ще избегнете да попаднете именно на тях;
 • Потърсете в Интернет сайтове на автосервизи, които имат реални условия и тарифи за прилагане на услугите;
 • Гаранции за качество – винаги преди да оставите автомобила за ремонт се информирайте дали се гарантира, че след прилагане на услугата имате определен период от време за проследяване на състоянието и качеството на ремонта.

Със сигурност имате основание да се тревожите, но от Тик Так Транс Добрич са се погрижили да получите най-добрите услуги на достъпни цени.

Защо да изберете Тик Так Транс?

Сервиза на Тик Так Транс Добрич осигурява на клиентите си професионално обслужване. Независимо от естеството но повредата екипа разполага с квалифициран персонал, способен да се справи с всички авто неволи.

От смяна на масло и филтри до отстраняване на проблеми с електрониката тук имате на разположение да се възползвате от най-добрите и доверени услуги в Добри и региона. Основен приоритет за сервиза са:

 • Използване на оригинални авточасти;
 • Обслужване и извършване на ремонти по превозни средства от различни марки и модели;
 • Предоставяне на конкурентни цени;
 • Експедитивно и коректно решаване на проблемите по возилото;
 • Гаранции.

За да е в изправност колата ви и да сте спокойни по време на път сега имате решение за доверен сервиз, гарантиращ реална диагностика и професионален ремонт.