Защо е от значение да изберем кола от утвърден на пазара автосалон?

Повечето купувачи на коли втора ръка си задава въпроса как да разпознаят дали една кола е в добро техническо състояние или не. Самата идея за намиране на идеален употребяван автомобил не  е лоша, но въпросът е в това не са малко въпросителните, които изникват. Автокъщите са някакво решение, но статистика показва, че над 60 % от купувачите в последствие разбират, че са подведени  и излъгани от търговеца. А причините за това а повече от ясни – у нас се внасят стари бараки, които действително са пред разпад и съвсем естествено колата всеки месец да посещава сервиз за ремонти. Препоръките на пострадали от подобни некоректни отношения, а също така и на водещи утвърдени автосалони, които предлагат само оторизирани дилърски коли втора ръка са свързани с това на първо място да се проучи търговеца.автомобил втора ръка

Предимството, което има съвременния купувач е в това, че днес почти във всички градове се предлагат коли на старо. Но едни от препоръчваните места за покупка на читав автомобил са някои автокъщи в София, както и автосалони град Варна. Обикновено хората избират колата си на външен вид. Забравят обаче това, че не боята е тази която кара колата да върви добре и да е максимално здрава, а нейната конструкция, двигател и други правилно функциониращи части. Така, че добре измитата и полирана боя, както и изпрания салон продават, но не са гаранция за качество. В доказаните като лоялни търговци автосалони  и автокъщи във Варна и останалата част от страната  се набляга на това на клиента да се предложи автомобил, който максимално близо отговаря на неговите критерии. Няма как да се провери всеки един детайл по превозното средство преди да предприемете покупка. Дори да посетите автосалон с доверен техник той би направил анализ на най-важните компоненти, които отношение към правилната експлоатация и работа на автомобила. Но разбира се, не е възможно да се направи пълна диагностика, която да потвърди, че колата няма да създава бъдещи проблеми.

За не допуснете грешки при избора на кола ви препоръчваме да посетите автосалона на Капитол в град Варна. Лидерските позиции на вносителя на моторни превозни средства у нас се дължат на това, че наистина се акцентира на високия стандарт. С оглед на това да се намали общата практика за внос на коли с лошо техническо състояние има автосалони като Капитол, в които не се допуска продажбата на непроверени коли. Ако направите съпоставка на офертите в Интернет ще се изумите, че всъщност всички превозни средства, които се предлагат аса като нови. Но за жалост това не е така и много клиенти вече са се уверили, че лъскавата боя не е основен приоритет за един автомобил.

От автосалони Капитол разполагат с доверен сервиз, в който се извършват технически преглед и диагностика на превозните средства. Задължителен е теста на спирачките, амортисьорите, кормилната система, трансмисията, двигателя. Преди да постъпи един автомобил в автосалон на Капитол, от където можете да го закупите се прави и проверка на историята му. В Западна Европа, от където се внасят по-голям процент от колите у нас има практика всяко влизане на превозното средство в сервиз дори  и за подмяна на крушка на габаритите да се отбелязва в сервизната му книжка. И всъщност от тази глобална система за историята на едно превозно средство може да се разбере дали е претърпяло някакъв пътен инцидент, какви ремонти са извършени е дори кога е било сменяно последно маслото. Тази информация е много полезна както за автосалони Капитол така и за клиентите на фирмата от Варна и София. селектирането на наистина добрите коли е въпрос на поддържане на висок имидж и репутация и именно в това е причината днес да ви представим автосалони, които имат какво да предложат и да гарантират качество на предлаганите леки  и тежкотоварни автомобили.