Комплект за бръснене


Вашият мъжки подарък

Може би сте жена търсеща подарък за половинката си, може би мъж, който иска да зарадва свой близък приятел. Може би сте поканени на рожден ден или друго важно събитие и не знаете какво да подарите…

Тази статия е за вас, търсещи идеалният подарък за него (който има брада). Нещо толкова лично, но и все така универсално. Както за ежедневно ползване, така и по слециални поводи. Продуктите за бръснене са вашето решение и сега ще разберем какво точно да изберем.

Разбира се може да купите самобръсначка и сапун за бръснене, и чатка, и поставка, след това да ги съгласувате по визия и може и да ви излезе по-евтино (понякога ще е по-скъпо) и усилията няма да си заслужават. Има говоти комплекти за бръснени, който са перфектния подарък за господина. Те включват всичко необходимо за едно гладко избръсване още от момента на отваряне. За това нека разгледаме няколко комплекта за бръснене.

  1. Старомоден комплект

Ако човекът, на когото ще подарявате се наслаждава на винтидж (старомоден) стила това е много удачен вариант за него. Този комплект има набор от принадлежности за бръснене като поставка, четка за бръснене и прав бръснач.

Правиният бръснач не е за всеки. Той изисква умение и търпение от бръснещия. Когато бъде усъвършенстван обаче той носи голямо удоволствие и гладка кожа. Четката за бръснене повдига и навлажнява космите, което улеснява процеса, а поставката предпазва четката и бръснача от мухъл. Едно истинско мокро бръснене, не е пълно без качествен сапун.

Ако мислите, че той ще може да ползва прав бръснач, това е вашият подарък. Следващото нещо, за което трябва да помислим е опаковката. Всички комплекти за бръснене от Трендхим, (сайтът по-горе) идват в стилна черна кутия.

 

  1. Модерен комплект

Той включва самобръсначка, която е по-подходяща за мъжете, който правят първи стъпки в изкуството на бръсненето. Тя може да е с едно ножче или повече. И двете имат своите плюсове и минуси. Тук важно е да разберете какво използва човекът, на когото ще подарявате и да вземете подобно. За да не раздвазваме кожата му.
Отново, комплекта включва поставка, четка и сапун за бръснене, като важни допълнения.