Два типа комплекти за спално обзавеждане

Многообразието от решенията за спално обзавеждане е доста голямо. Клиентите са различни спрямо своите виждания и интереси както и представите си за комфорт и удобство. затова и онова, което откриваме в каталога на Мебели Арена е толкова мащабно като дефиниция и особености. Обзавеждането на спалня може да се разглежда в три направления – с комплекти, по поръка или с отделни елементи. Тъй като е много удобно и бързо да се обзаведе с комплект то ще ви представим два типа, които намират най-широко приложение и се радват на популярност сред клиентите.

Стандартна комбинация – бюджетен вариант за всеки

Почти винаги цената се оказва решаваща за това да се избере един или друг модел обзавеждане. А когато е в комплект и съдържа основното то едва ли ще се колебаете в своето решение. Стандартните комбинации за обзавеждане на спални са съставени от:

  • Функционално легло, което обикновено е с подматрачен механизъм или чекмеджета;
  • Практични нощни шкафчета в минималистични размери, подходящи до подреждате онова, което желаете да бъде на ръка разстояние от вас;
  • Гардероб с две крила и плъзгащ се механизъм – класическа версия за оптимизиране на спалното пространство.

Нищо излишно няма в този комплект. От Арена дори предлагат разнообразни възможности за клиенти, които имат малки спални да изберат легла тип приста или персон и половина.

Комплект с максимум възможности

За да бъде всичко изцяло съобразено с вашите индивидуални предпочитания това, което ви очаква е именно цялостно оформяне на обстановката с основните и допълващи детайли.

Максимум възможности се предлагат от Арена по отношение на комплектите, които съдържат:

  • Легло с нощни шкафчета;
  • Матрак и възглавници;
  • Практичен гардероб;
  • Очарователна тоалетка;
  • Многофункционален скрин.

За да извлечете потенциала от комфорта, който ви предлагат от Арена е време да инвестирате отговорно и разумно в някоя от двете идеи, които ще ви осигурят обстановка за пълноценна почивка и здравословен сън.