Как да обзаведем бързо и красиво детската стая

Всяко малко дете заслужава да изпита щастието от това да има своя собствена стая. Родителите искат да зарадват своите деца, като им осигурят най-доброто, но мебелите които трябва да изберат никак не са малко и задачата е доста отговорна. Сега обаче може да се възползват от готовите комплекти, които се предлагат от онлайн магазините и така ще са сигурни във финалния добър резултат. Представяме ви моделите, които ви очакват в каталога на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти. Те включват всичко необходимо за едно прекрасно детство, изпълнено с много веселие и радост.

Кои са главните мебели съставляващи комплекта

Добре е преди да направите покупката да сте наясно кои са основните артикули налични в комбинациите за детски стаи. Ще се изненадате, че е помислено за всичко до най-малката подробност и вашето съкровище ще бъде настанено уютно и комфортно. Мебелировката включва следните елементи:

  • Легло – поставяме го на първо място, защото то е най-важно за съня и почивката, като може да бъде различен модел в зависимост от дизайна, който сте избрали;
  • Гардероб – изработен в същата серия като леглото, той предоставя достатъчно пространство, за да се подредят детските дрешки и други неща;
  • Бюро – щом вече имате ученик той задължително трябва да притежава тази мебел, която ще му помогне да подготвя домашните и да учи на спокойствие;
  • Скрин – изключително функционален и удобен с достатъчно пространство за съхранение както и с удобен плот върху който може да се постави телевизор.

Различните комбинации включват и разнообразни елементи, но основните винаги присъстват. Всичко е изработено в приятни цветове, които ще се харесат на малчуганите, а те предимно оценят нещата визуално.

Основни предимства на готовите комплекти

Естествено мебелите купени в комплект излизат доста по-евтино, като крайна стойност. Производителят е направил така, че когато взимате повече неща, те са на много по-достъпна цена. Спестявате време и не се тревожете дали ще откриете мебели в един стил и цвят, които да си подхождат напълно. Venus.bg предлага на вашето внимание примерен вариант за детска стая. Комплект обзавеждане Скай 82/190 – с включен матрак и подарък възглавница:

  • Обзавеждане „Скай“ е елегантно и функционално решение за обзавеждане на детска стая на достъпна цена;
  • Този модел е съставен от легло с матрак 82/190;
  • Гардероб с две врати, бюро, шкаф и етажерка;
  • За изработката на обзавеждането се използва ПДЧ 16 мм, в цветовете: Дъб сонома/ Бяло/ Светъл виолет/ Зелен пастел.

Красиво съчетание за стаята на вашето дете, което едва ли може бързо и лесно да съставите сами. Възползвайте се от онлайн офертите за комплекти съставени от различни мебели.