От значение ли е вида на крема за лице, който използвате?

Едва ли сте от хората, които не осъзнавате колко важна е грижата за кожата на лицето. Когато се подхожда с нужното внимание можете да разчитате на отлична защита и подобряване устойчивостта на дермата на външни влияния. Продуктите, които се предлагат в обектите за висококачествена и професионална козметика наистина са разнообразни. Но стане ли въпрос за поддържане на здраве и красота то с огромно доверие се ползват медицинските брандове. Използването на кремове за лице Bioderma ще допринесе за осигуряването на естествен баланс и правилно функциониране на кожата ви. По своя състав продуктите от серията за лице на френската марка показват безкомпромисност срещу агресивните вредни влияния на околната среда и ефективна защита срещу дерматологични проблеми.

Как да се справите с проблемите на чувствителната кожа?

Достатъчно ли е да се използват кремове за дълбока хидратация за кожата на лицето? Не е достатъчно единствено овлажняването за да се стопира появата на възпаления и други нежелани несъвършенства по лицето. Предвид това, че това е една от изложените на различни агресори участъци е изключително важно да се вземат адекватни и навременни мерки, които да създадат своеобразен щит срещу факторите на околната среда.

Чуствителната кожа е податлива на сериозни увреждания като:

 • Обриви;
 • Атопичен дерматит;
 • Сърбеж;
 • Лющене;
 • Изгаряния;
 • Сухота и други.

Това са едни от най-ясно изразените проблематични реакции, които са плод на замърсения въздух, климатични въздействия, стрес.  Хората с чувствителна кожа на лицето следва да прилагат ежедневни мерки за облекчаване на симптомите и предпазването ѝ от всякакви агресори. Именно към това са насочени разработките на лабораторри Bioderma – запазване здравето на кожата и осигуряване на естествена защита, благодарение на кремовете за дневна и нощна грижа.

За естествено подобряване защитата на кожата на лицето

Всеки тип кожа си има своите особености. Затова, когато избирате и купувате крем за лице вие се ръководите от нуждите на собствената ви кожа и това, от което тя се нуждае. Мазна, суха, чувствителна или нормална – от Bioderma разработва уникални формули, с които всеки тип дерма може сама да изгради свойството да се предпази от патогените, които витаят в околната среда.

Основната гама козметични изделия е фокусирана върху:

 • Формула, подходяща за предпазването от ултравиолетово лъчение;
 • Активни и успокояващи раздразнената и чувствителна кожа кремове;
 • Кремове за намаляване на несъвършенствата;
 • За дълбоко подхранване и хидратиране при суха и лющеща се кожа.

Освен това внимание заслужават и кремовете от серията за хиперпигментирана кожа. Петната могат да бъдат признак и за някакво заболяване на вътрешните органи, а не просто да бъдат естетичен проблем. В зависимост от спецификата на петната е необходима консултация с дерматолог преди за предприемете курс на лечение с какъвто и да било крем.

Подмладяваща грижа

Суетата не е порок. И не бива да я преписваме само на дамите. Разбира се, че всеки би желал да се радва колкото се може по – дълго време на млада, сияйна и с равен тен кожа, но предвид неизбежното влияние на времето и околните фактори няма как да стопираме на 100 % процесите на стареене на клетките.

Не отлагайте използването на кремове Bioderma, които са разработени да създадат наистина добри условия за регенериране и скулптуриране на клетъчно ниво. Козметичната серия е насочена към подпомагането на естественото образуване на калоген и еластан, които позволяват на кожата на лицето да изглежда по-гладка и безупречна.

Сега успешно можете да се справите със следите на времето с Matricium. Благодарение на уникалната си патентована формула:

 • Стимулира се клетъчната регенерация;
 • Регенерира основните съставки на кожата;
 • Хидратира и защитава
 • Подпомага възстановяването след процедури.

Разработен с висока толерантност и безопасност продукт без аромат. Доверете се на опита на дерматолози, които представят най-добрите решения и екобиологични принципи за здрава, млада и сияйна кожа на лицето.