Работи ли лазерната епилация, колко струва и колко сесии са ми необходими

Всичко, което трябва да знаете за диодната лазерна епилация: боли ли ви? Колко струва? И къде е най-доброто място, което трябва да посетите?

Дали идеята, че никога повече да не ви се налага да си бръснете краката ви звучи твърде добре, за да е истина? Е, имаме добри новини. Всичко това е напълно възможно благодарение на диодната лазерна епилация, която не само става все по популярна, но и по-достъпна.

За да ви запознаем по-добре с тази иновативна технология, изпробвахме диодната лазерна епилация с Primelase HR в Wave Skin&Body Care Center и спокойно можем да кажем, че тази нова невероятно мощна машина за безболезнено лазерно отстраняване на нежеланото окосмяване, гарантира изключителни резултати.

Къде е най-доброто място за лазерна епилация?

Първо нека отбележим, че Primelase HR е 10 пъти по-мощен от другите лазерни устройства и изисква само половината сесии от нормалните IPL уреди.

Както казахме посетихме Wave Skin&Body Care Center в Стара Загора за диодна лезерна епилация на краката и дори само след една сесия знаехме, че сме попаднали на правилното място.

Primelase HR унищожава, а не уврежда космените фоликули – което означава, че резултатите са по-склонни да бъдат постоянни.

Машината е невероятно бърза и дава невероятни резултати – само след една сесия космите нарастват бавно и епизодично. И са необходими средно между 6 и 9 сесии, като броят им зависи от фототипа на косъма и кожата, за да унищожите окончателно всички космени фоликули.

Болезнена ли е лазерната епилация?

Процедурата е безболезнена и изобщо не може да се сравнява с мъките при кола маската. Големият плюс при процедурата с Primelase е, че се използва гел, който първо охлажда кожата ви и второ, за да гарантират, че процесът е възможно най-безболезнен.

Скъпа ли е диодната лазерна епилация? Каква е цената?

Предвид факта, че е перманентно, лазерната епилация всъщност се оказва по-евтина от кола маска в дългосрочен план. И макар първоначално сумата, която се плаща за всяка сесия да е по-висока спрямо тази за кола маска, то вие както казахме само с максимум 10 сесии ще забравите за окосмяването и плащането за епилация. Докато при кола маската процеса е дългосрочен, по-малко ефективен и болезнен

Резултатът от лазерната епилация постоянен или временен е?

Изборът на диодна лазерна епилация Primelase HR е чудесен начин да се осигурят постоянни резултати, поради факта, че той унищожава космените фоликули през тези шест сесии.

Подходяща ли е лазерната епилация за всеки тип кожа?

Да, според специалистите Primelase притежава четири дължини на вълната, което означава, че процедурите могат да се правят с максимална ефективност и сигурност без ограничение според фототип, тип косъм или време на годината. Така например спокойно могат да се третират хора с черна кожа, както и такива със снежно бяла и хора руси косми.

Колко време продължава процедурата?

Друго изключително голямо предимство на този диоден лазер е скоростта му, която позволява за много по-кратък период да се обработи бързо и качествено по-голяма площ. Това означава, че ориентировъчно епилацията на цели крака отнема около 15-20минути.