Лукс и класа с холна маса Kot от магазин Венус

Има стилни мебели, които ще привлекат вниманието ви от пръв поглед. Обикновено това не са обемистите неща, които използваме в домовете си, а някой по-малък функционален детайл. За да впечатлите с луксозно излъчване във всекидневната – артикул като холната масичка би бил наистина подходящ. Модерният бял гланц на модел Kot от магазин Венус няма да ви остави безразлични нито за миг. Малка мебел, но с наистина атрактивен дизайн.

Защо да изберете белия гланц за масичката в хола

За да бъде една стая истински привлекателна и да излъчва лукс, трябва да има определен детайл, който привлича погледа, в случая това е холната масичка. Моделът на Венус Kot бял гланц е перфектен за постигането на тази цел, тъй като на пръв поглед изглежда семпло, но класата му се усеща от всички. Този светъл цвят се вписва чудесно в модерния интериор на градските апартаменти. Напоследък хората залагат на скандинавския тип обзавеждане, където една такава холна мебел ще се впише веднага. Освен всичко останало тя е и подходящ размер за да може да поставяте върху плота каквото пожелаете, от вещи до храни и напитки. А когато няма нищо върху нея бялата гланцирана повърхност не събира прах и кътът изглежда свеж. Ламинираното ПДЧ и MDF се почистват много лесно само с мека кърпа – полезно в забързаното ежедневие.Холна маса

Ползите от модерната холна маса Венус:

  • Дизайн – елегантна, стилна външност, която се харесва на всички. Искрящият гланц подхожда на много от интериорните стилове;
  • Цена – моделите на Венус са на достъпни цени, които ще ви позволят да се сдобиете с нова мебел;
  • Практичност – да не пропускаме факта, че холната масичка е напълно функционален елемент в обзавеждането и изпълнява своите основни функции.

Изберете модел Kot бял гланц за своя дом, изработен от висококачествени материали в практичен и удобен за ползване размер. Допълнете визията на всекидневната си с модерна нова мебел от Венус.