За да усещате лукса в дома още с отварянето на вратата. Изберете изискани и качествени мебели от ЛениСтил

Едно модерно антре говори изключително много за дома. То създава добро впечатление и атмосферата става повече от гостоприемна. Изборът на мебели, които да аранжирате обаче никак не е лесен, тъй като тук следва да се предвидят няколко съществени неща като квадратура, цвят, стил. Ето защо днес ще се опитаме да дадем няколко правилни насоки за това как да направите дома си максимално издържан отще от входната врата. Красотата е от значение и не бива да подценявате фактора естетика в коридора. Какво от това, че е преходна част. Все пак се спирате за минута или две. Комфорта и удобството, начина, по който ви приема и изпраща жилището са осолено характерни за това дали обичате да се прибирате в дома си с настроение или просто го ползвате като хотел. Факт е, че когато човек създаде семейство и има партньор до себе си започва да обръща внимание  и на най-дребните детайли. А антрето, шкафа за обувки  и дори закачалките са елементите, които използваме съобразно личните си потребности и поради това вече се налага да обърнете повече ентусиазъм при избора им. Не е задължително да инвестирате страшно много средства в антре, за да създаде то усещане за красота и изискан дизайн. Заповядайте в сайта на ЛениСтил тук https://goo.gl/rsGEuE   и открийте своята безупречна мебел и превърнете входа на дома в гостоприемен и свеж.  Казват, че в антретата оставяме външния свят, с който до преди няколко минути сме били в пряк контакт. И като се замислите това действително е така. Вечер, когато се прибираме у дома обувките и прашните връхни дрехи оставяме именно тук. Българина не обича да внася кал в дневната и спалнята си, действително е против хигиенните ни навици. Ето защо наличието на антре е определящо за това да разполагаме с местенце, където да ограничим достъпа на праха и всякакви външни замърсители като ги оставим именно в мебелите в коридора. Освен това тук вероятно намирате място и за дамската си чанта, чадър, ключове, всякакви други аксесоари, които ви помагат да се настоите за излизане навън или влизане вътре. За да бъде обзаведено антрето ви по най-перфектния начин то гледайте на него като на отделна стая. Така ще бъдете максимално прецизни в неговата подредба.

Антрето както споменахме по-горе се състои от няколко важни детайла. Първият е шкафа за обувки, в който грижливо подреждаме спортни, официални и ежедневни обувки, с които излизаме навън. Избора на шкаф за антре обаче трябва да отговаря на нашите изисквания. На първо място задължително да е разпределен в няколко секции. Това е много практично, тъй като всеки член от домакинството разполага със свое си място за прибиране на обувки. Ето , че като обем шкафа трябва да е отговарящ на нуждите ви затова внимателно изберете онзи, който освен това да съвпада и с параметрите на помещението. Ако коридора е тесен то заложете на по-висок шкаф за обувки или пък такъв на две нива. Едното ниво може да е с единичен ред, а второто с двоен. Там където шкафа е по-нисък можете да оформите седалка и така децата ще могат да се обуват по-лесно. Изберете ли модел със седалка тя трябва да е тапицирана. Така не просто ще разнообразите и направите интериора по-стилен и добре изглеждащ, но и от гледна точка на практичност отново ще сте направили правилното попадение. ЛениСтил разполага с доста интересни шкафове за антре, които биха се адаптирали повече от успешно и във вече съществуващ интериор. Не си мислете, че когато сте използвали светли тонове за стените на коридора то един цветен шкаф би го направил по-невзрачен. Напротив, така ще внесете свежест и напълно ще поставите акцента в обзавеждането именно на главната позиция. Обърнете внимание и на материалите, от които е изработен шкафа. Те трябва да са износоустойчиви. Все пак тук ще слагате обувки, чехли и всякакви други пособия, които използвате навън. Затова лесното почистване и не толкова лесно нараняване с токове или метални елементи, използвани като декоративен елемент по обувките, са важни за дългото използване на тази мебел в коридора. Изберете такъв шкаф, който да не е с много остри ръбове. Така ще избегнете нежелани синини докато се обувате.  Сами се убеждавате, как една напълно обикновена мебел може да се превърне в специална стига да знаете на какво да обърнете внимание.

Не само обзавеждането за коридор изисква да бъде впечатляващо от гледна точка на красота. Несъмнено много клиенти избират своите домашни мебели според критерии, които до известна степен са съобразени и с техните финансови възможности.  Ако търсите нещо наистина очарователно то посетете луксозни мебели Варна –  шоурум ЛениСтил. Ще се потопите в екзотиката от невероятни стилове, модерни, класически, винтидж и други. Лукса не се състои само в цената, която виждате на етикета. Тук откривате своето ново амплоа, добавено в интериора. Доверете се на производител с опит, който може да се погрижи за вашите собствени интереси, да обособи кътове за почивка, за хранене, за прием на гости. Всичко това е тук и ви очаква – мебелите в магазина във Варна са специално подбрана колекция за ценителите на красотата и безупречния интериор. Затова не подценявайте идеята да се срещнете с нещо наистина удивително като преживяване. Много от клиентите, които са харесали луксозните мебели от онлайн магазина отчитат, че на живо те са още по-прекрасни и изумително удобни. А защо да изпадате в терзания и да плащате прескъпо за интериорни дизайнери, след като лукса е на ръка разстояние от Вас. Лени Стил разполага с мебели, отговарящи на вашите високи стандарти за качество и красота. Изберете модерни спални комплекти, функционални детски стаи, трапезни кътове, мебели за дневна или кухня.  Насладете се на истински комфорт у дома. Подарете си спокойствие, приятна атмосфера и индивидуален стил. За малки или просторни апартаменти производителя има интересни иновативни предложения, които ще ви изненадат наистина много приятно.