Разберете как можете да почистите своите бели маратонки у дома

Без значение дали разполагате с кокетни дамски маратонки или пък стилни мъжки модели спортни обувки и независимо дали те са сто процента оригинални или не чак толкова, при всички случаи трябва да бъдете предварително наясно с факта, че замърсяването на кецовете ви, било то дамски кецове или пък мъжки кецове, е в кърпа вързано и от него няма бягане, колкото и скъпо струващи спортни обувки Адидас или пък Nike да сте си закупили. 

За радост на стотици хиляди потребители на луксозни, скъпи и маркови маратонки, каквито са Nike, Пума и Adidas, за гореспоменатия проблем винаги има налично решение. И тъй като искаме да помогнем максимално добре с хигиенизирането на вашите красиви Nike кецове, с днешната си статия си поставяме за цел да ви дадем известно количество зелена светлина относно най-доброто почистване на кецове у дома.

Предполагаме, че вече сте напълно наясно, че именно типичните спортни обувки, каквито са маратонките и кецовете Адидас, винаги са най-лесно измърсяващите се маратонки, според онлайн анкета. Особено пък що се касае до изключително модерните и шикозни Адидас маратонки в бял цвят, които са купени макар и само допреди 1 седмица. Хубаво е да имате представа, че в някои случаи при премахването на нечистотията по белите дамски маратонки Адидас или пък дамски маратонки Nike, традиционното търкане с класическа гъба просто не става. Именно поради тази причина ви предлагаме да се запознаете с най-подходящия метод за изчистване на бели кецове и маратонки.
Задължително е първоначалното изваждане на връзките на вашите кецове Пума или пък дамски кецове Адидас, защото това ще улесни почистването. А след това, просто чрез обикновена влажна кърпа избършете насъбралата се по тях прах.

Традиционните платнени спортни обувки може да изчистите само с помощта на обикновена четка за зъби и класически течен препарат за измиване. Необходимо е просто да покриете своите маратонки с лек слой гел, а след това внимателно да го изчеткате и измиете с вода.
Що се касае до специалните измиващи препарати за спортни обувки, то вие съвсем лесно бихте могли да си направите такъв самостоятелно. За тази цел трябва да разбъркате 1 супена лъжица сок от лимон, перилен препарат и малко кислородна вода. След това ше постигнете доста гъста паста, благодарение на която вие напълно успешно ще се справите с невероятната мръсотия по маратонките си.

Вдъхновете се за нов чивт и с най – добрите реклами на спортни обувки.