Да се погрижим за комфорта у дома с мека мебел от ЛениСтил

Поредното предизвикателство, пред което днес се изправяме е избора на производител, който да ни гарантира възможно най-доброто решение за здрава и удобна мека мебел. А пазара със сигурност може да ни изненада и то не само с естетично изглеждащи и подходящи за дома ни варианти, но и такива, които реално бихме могли да използваме дълги години. Мека мебел – това с диваните в различните им форми и геометрии, канапетата, холовите гарнитури, лежанки и още какви ли не тапицирани мебели, чиято основна мисия е да се погрижат за личния ни комфорт у дома. Въпросите и главоболията, с които можем да се сблъскаме никак не са малко затова в следващите редове ще насочим избора ви към конкретен български производители най-добри модели мека мебели, от които ще останете гарантирано удовлетворени.

Меката мебел такава, каквато я пожелахте

Амбициите на производител на мека мебел, който има доста дълги години стаж в създаването на елегантни, здрави и функционални продукти е да отговори на индивидуалните потребности на всеки отделен клиент. Така ЛениСтил стига до тази широка гама от изделия, които крайния потребител с желание използва в дома си. На мека мебел – mebelilenistyle.com всеки, въпреки високите си изисквания клиента попада на модели, чиито положителни качества надхвърлят и най-смелите му очаквания. Но с какво всъщност ЛениСтил успяват да провокират интерес и да устоят на безпощадната конкуренция в мебелния сектор?Разтегателен Диван

Характерно за всяко домашно обзавеждане е това, че то се купува за да ни служи. А как се грижи за нас меката мебел? Ето тук се крие разковничето на въпроса… в детайлите, модификацията и функциите, които са обект на днешното ни четиво. А лидерските позиции на каталога с мека мебел в онлайн магазина на  mebelilenistyle е в:

 • Богатото многообразие от дивани, холни гарнитури, фотьойли, лежанки, табуретки и други;
 • Използване на материали и механизми от най-висок клас за качество и здравина;
 • Невероятно съвършенство и следване на модните тенденции в мебелния бранш;
 • Иновативност, стил, дизайнерски усет;
 • Гарация от минимум две години за всяко изделие от каталога;
 • Най-изгодни цени на пазара.

Фактите са показателни. Има защо голям процент от потребителите да избират мека мебел за дома си именно от ЛениСтил. Разбира се, най-важното в случая е не това, че ще платим много по-малко, а идеята за дълготрайност и безспорен комфорт, на който да се насладим години наред.

Холния диван – масов продукт, с индивидуален клиентски привкус

Първата ни асоциация, когато заговорим за мека мебел е да конкретизираме търсения модел. А сред най-разпространените продукти несъмнено са диваните с техните многообразни форми, размери и видове. Избора измежду разнообразието за дивани за хол реално се базира на няколко индивидуални правила:Ъглов Диван

 • Форма – ъглова П-образна, права, луна и други. Тук производителите явно се съревновават да предоставят интересни, но същевременно с това и адаптивни дивани, които да превърнат хола в приятно и стилно местенце за почивка и отдих;
 • Габаритни размери. За да се разкрие в пълния си блясък и потенциал една мека мебел изисква нужното ѝ пространство. Интересът към моделите с Г и П-образни форми се оказва напълно оправдан. Действително адаптивността на тези вариации показват високо ниво на ефективност. Те предоставят доста места за сядане, в повечето случаи заемат и много малко място, а на всичко отгоре са и доста функционални;
 • Избор на дамаска. Тапицерията е акцента, който придава приятна визия на дивана за хол, но в същото време той е обвивката, която ни докосва и създава усещането за комфорт. Да не забравяме, че типа на тапицерията е в основата на това да поддържаме дивана си изряден и чист без особени усилия. Причини да обърнем достатъчно внимание дивана и да сме критични към неговите детайли има достатъчно, така че с основание насочваме поглед към тези основни моменти;
 • Функции. Все пак инвестираме в мебел, която искаме да използваме пълноценно. Реално на фотьойл също бихме се чувствали достатъчно удобно, но друго си е да имаш възможност да се настаниш с повдигнати крака, да полегнеш и дори да поспиш в нежните прегръдки на диванчето в хола. Сън, ракла, релакс са от основните механизми, които от ЛениСтил използват за да удвоят и утроят ползите от диваните, които клиентите купуват. Така всеки може да инвестира в онова, за което ще бъде предназначена избрана нова мека мебел.

От къде, Как и За колко

Избора на мебели и то качествени може да срещне известни трудности. У нас изобилието от магазини, производители и търговски обекти, от които можем да си купим мебели са страшно много. И затова не е безпочвено твърдението, че предизвикателствата са повече от колкото очакваме, независимо дали става въпрос за мека мебел, кухня или друго обзавеждане.

 • От къде? Разбира се, че от каталога на ЛениСтил. Изумително е как от малък цех в Добрич до откриване на няколко големи търговски обекта и онлайн присъствие, включително и мебели Варна – mebelilenistyle.com успява да намери начин всеки клиент да открие правилното решение за себе си. Производителя е доказателства за това, че творческите идеи и качеството могат да вървят ръка за ръка. Доверието на клиентите е напълно заслужено, като се има предвид, че не само мебели за дома, а такива за хотели, офиси, ресторанти и други търговски зони се обзавеждат именно с мебелите на един от производителите, които имат опита и уменията да го направят.
 • Как? вариантите да си купите избрана мебел от ЛениСтил са няколко. За почитателите на физическото пазаруване производителя предоставя на разположение голяма част от продуктите, които а изложени в магазините във варна, Добрич и партньорските търговски мебелни вериги. За други, предпочитащи виртуалните платформи от mebelilenistyle създаватмебели за дома удивително лесна за използване платформа, от която с един клик и без да е нужна регистрация поръчвате от холна масичка до поръчково кухненско обзавеждане. Лесно, бързо и изгодно – три причини, които дават най-добрите възможности.
 • За колко? Най-важния въпрос, който вълнува доста от клиентите? Бърза и кратка статистическа справка показва, че произведените от ЛениСтил мебели наистина нямат аналог като конкурентна цена. А фирмената политика е изцяло насочена към това да се изработват безкомпромисно качествени мебели, които да отговорят на финансовите възможности на всеки клиент. Определено си струва, защото инвестирането в мебелите от каталога на com си печели приза за „Най-разумен и достъпен избор“.