За кои дами е подходящ методът „микроблейдинг“?

Какво бихте направили ако сте дама и не харесвате естествената форма на веждите си? Може би веднага бихте се втурнали към близката парфюмерия, за да си купите молив за вежди с подходящия цвят, за да коригирате тяхната форма и гъстота? Или пък бихте зарязали всичко това, не само защото трябва ежедневно да чертаете веждите си, ами и защото съществува перманентният грим, който елиминира сутрешните мъки, свързани с коригирането на Вашите собствени вежди!

А знаете ли, че вече има много ефективен и траен начин да се сдобиете с изящни и драматични вежди. Такива, за каквито цял живот сте си мечтали и за които сте си мислели, че никога няма да можете да имате? Да, говорим за така наречения Микроблейдинг – miglapomigla Варна, който дава шанс на всяка една дама да изглежда така, както желае. Да бъде винаги красива – и сутрин и вечер, и да не й се налага повече да използва молива за вежди никога повече…

Ако си мислите, че микроблейдингът е нещо като перманентния грим, много се лъжете. Тази процедура е коренно различна, тъй като пигментите се нанасят по повърхностния слой на кожата и не й оказват вредно въздействие. Наред с това, ще можете да изберете точния нюанс, който напълно да съответства както на тена на лицето Ви, така и на естествения цвят на косъмчетата на Вашите вежди. По този начин драстична разлика просто няма да има, а ефектът ще е страхотен! Ще се чувствате много по-уверени в начина, по който изглеждате и няма повече да се срамувате от това как изглеждате, когато изтриете молива за вежди, поставен на сутринта!

Ефектът на микроблейдинга трае от няколко месеца до година – в зависимост от типа на кожата Ви. Ако например сте притежателки на по-мазна кожа, то е много възможно нанесеният пигмент да не трае дълго време и да Ви се наложите на направите ретуш, за да освежите цвета и формата на веждите си своевременно. Ако обаче, че сте с по-суха кожа,тогава веждите Ви ще изглеждат перфектно за по-дълго време, но тук трябва да внимавате да не раздразните кожата си, тъй като при микроблейдингът съществува риск от подобно явление. Дори и минимален!

Преди да си направите микроблейдинг, се консултирайте с опитен професионалист, който ще отговори на всичките Ви въпроси и ще Ви даде адекватни съвети. С който ще сте сигурни, че всичко ще протече гладко и че резултатът накрая ще е точно този, който сте искали и за който от дълго време сте и мечтали!