Как с малка многофункционална фурна за вграждане можете да създадете уникални шедьоври

Основаната през 1877 г. немска компания Neff GmbH е популярна във всяко домакинство в Европа. Днес компанията произвежда едни от най-луксозните и иновативни домакински решения, от които и вие можете да се възползвате. Символ на отлично качество и функционалност от невския бранд предлагат на вниманието ви днес фурни за вграждане, които ще разпалят въображението ви в кухнята. Ако готвенето за вас е страст, а не просто създаване на блюда, които да задоволят нуждата от храна то именно уредите NEFF са това, от което се нуждаете. Разгледай продукта малка фурна за вграждане NEFF Line C15DR00N0 с пара и ще се увериш, че не е задължително да използваш голяма печка за да постигнеш невероятни кулинарни шедьоври.

Уреди, които вдъхновяват

Всяко семейство си има любима храна, която често приготвя. Навярно ви се е случвало любимия кекс или месо да сте изваждали недопечени от старата си фурна. Ако държите на безкомпромисните резултати съвета ни е да не пренебрегвате способностите на мини фурната за вграждане, която ще ви изненада със своите феноменални качества.

Почувствайте се като творец, благодарение на 15 метода за работа на този мини функционален уред, с който:

  • Размразявате;
  • Затопляте храна от хладилника;
  • Печете хляб като майстор в пекарна;
  • Приготвяте месо на грил;
  • Създавате вкусни и здравословни блюда на пара.

Всичко онова, което ви е вкусно и приятно да приготвяте в дома сега ще вършите със завидна лекота и желание. А едно от най-досадните занимания на домакинята, а именно почистването на фурната не изисква никакви усилия освен да настроите на режим на работа пиролитичната функция. Струва си да инвестирате в този мини компактен уред, който наред с всичко останало ще спести и площ в кухненския кът, а това със сигурност е добре дошло за да организирате мебелите и техниката така, че да си осигурите функционална зона за домакинстване.

Точния размер за уникален вкус на храната

Една от основните грешки, които допускат много домакинства е, че избират по-големи уреди с цел да могат да приготвят повече количества храна. А всъщност това не е необходимо, тъй като малката фурна NEFF Line C15DR00N0 се характеризира с отличен работен обем и възможност на приготвяне на до три ястия едновременно без това да доведе до смесване на миризми.

Дори в тези мини пропорции уреда разполага с всичко онова, което би предоставил най-големия и луксозен модел:

  • Елктронен програматор;
  • Лесно сензорно контролиране;
  • Автоматично предложение за температура според вида на храната, която ще бъде готвена;
  • Различни режими за приготвяне на храни в зависимост от тяхното състояние – сурови, замразени, пресни.

Изберете качеството за да улесните ежедневието си с продукта NEFF Line C15DR00N0.