Модата и забавната й страна!

Много по-лесно е да мислим негативно, отколкото позитивно. По-лесно е и да се фокусираме върху негативната страна на живота, отколкото върху позитивната и смешната. Да имаме чувство за самоирония и да не взимаме прекалено на сериозно всичко, което ни заобикаля и ни се случва е трудно и не всеки го умее…

Много зависи каква е средата ни и с какви хора общуваме. Тяхната енергия се предава и на нас, а ако тя е хубава и ни кара да се чувстваме добре, значи сме на прав път! Защото светът, в който живеем е красив и забавен, стига да намерим някой, който да ни помогне да го видим :).

Ако се загледате в хората, начинът им на обличане, действията им и държанието им, ще забележите колко комични могат да бъдат те! Особено, когато става въпрос за мода и тенденции – не са ли те понякога доста нелепи…? Другото забавно нещо относно облеклото е, че хората сляпо следват тенденциите, без дори да се замислят и да си дават сметка, че това което са облекли не им подхожда изобщо! Характерен е и така нареченият „овчи синдром“, от който почти всички страдаме. Даваме и пример: минаваме покрай някой магазин и виждаме в него солидно количество хора на квадратен метър. Първото нещо, което чувстваме е непреодолимо желание да отидем там и да видим какво се случва. Щом има толкова народ, значи там има нещо значително. Тълпата привлича хората, както и подобното-подобно!

Друг пример за това колко е странна на моменти човешката психология е някой модел панталон, чийто кройка е доста нашумяла напоследък и всеки втори е заложил на нея. Дали му отива, или не, е подробност от съвсем не се интересува. Точно заради това, обаче, възникват доста комични ситуации, като в допълнение се наблюдава и обезличаване на хората. Оригиналността липсва а еднаквият модел на обличане е налице!

Въпреки всичко, е забавно на участваме във всичко това. Както казахме, ако носим в нас чувство за самокритичност и често осмиваме самите себе си, животът ще е по-лек и интересен. Да оставим лошото настроение зад гърба си е важно, а още по-важно е ако го заместим с голяма доза хумор!

При аксесоарите се наблюдава същото… Всеки се кичи с какво ли не, а търсеният ефект така и не идва. За да бъдем стилни и в също време забележими не трябва да следваме масовите тенденции, а да проявим креативност и оригиналност. Но запомнете! Ако имате интересни идеи за стайлинг, не ги прилагайте всичките наведнъж в момент на ентусиазъм! По този начин рисувате да разсмеете всеки, с който се разминете по улицата, като това би могло да ви натъжи значително…

Модни гафове винаги има. Те са навсякъде около нас. Но пак казваме – не взимайте нищо на сериозно и си кажете „Каквото такова!“. Дори и да сте сбъркане в подбора на аут фит, опитайте се да проявите самоирония и да се посмеете за сметка на самите себе си. Така ще ви е леко на душата!

Все пак, е добре да имате коз в ръцете си, когато става въпрос за визия. И днес ние ще ви дадем един: www.fashiondepot.eu – швейцарски часовници!

Въпросният „жокер“ е един чудесен онлайн магазин за аксесоари, като в него няма нищо комично, или нелепо. Напротив! Там ще откриете супер стилни часовници, като ако искате да блеснете с нещо нестандартно, заложете на швейцарското изкушение Wainer! С тях определено ще предизвиквате усмивки по лицата на хората, но не заради комичната ви визия, а заради красотата, която ще излъчвате. Бъдете нестандартни, бляскави и впечатляващи. Изберете марковите часовници Wainer и нека денят ви бъде по-усмихнат от всякога!

Не прекарвайте прекалено дълго време в търсене на мъжки швейцарски часовници. Твърде много обикаляне по магазините би могло да ви изнерви значително, а ние не търсим този ефект нали? Целта е всичко, което правите и мислите да е приятно и забавно, затова забравете за тази опция и се отново се доверете на магазинът, който вече препоръчахме! Там има толкова много мъжки модели, че би било жалко ако не закупите някой от тях. А в случай, че в момента нямате финансовата възможност да си купите марков часовник, или иначе казано – парите в кеш за дефицит, можете да пазарите на изплащане! Така портфейлът ви няма да се опразни драстично, а вие да се чудите след това откъде да намерите пари за другите важни разходи.

Вижте дамски швейцарски часовници тук и избягайте от скуката! Разчупете визията си, избягвайки риска да изглеждате комично. Бъдете екстравагантни, но в същото време стилни и излъчвайки класа. Разберете, че впечатляващата визия се дължи на две неща: добър вкус и заобикаляйки масовата мода. Дамски часовници Wainer ще ви помогнат да „извадите“ най-доброто от себе си, а ние сме сигурни че при всеки то е в големи дози ;)!

Да бъдем забавни, но не смешни, да сме различни, но не прекалено крещящи е балансът, който всеки мъж е жена се опитват да постигнат ежедневно. И въпреки, че има един милион статии на тази тема, все още златната среда за всеки си остава различна… Някой се мислят, че перфектната визия се дължи на официалните дрехи, които носим, докато други са убедени че тайната за съвършен външен вид се крие в нелогичните комбинации от дрехи и аксесоари, като могат да бъдат смесени и различни стилове!

Дали ще изглеждаме еклектично, или супер семпло, е въпрос на лични предпочитания и индивидуален вкус. Незаивисмо от това как се обличаме и как комбинираме аксесоарите си е важно да знаем, че понякога на пръв поглед неподходящо съчетание се оказва супер решение и обратното. Винаги обаче носете качествен часовник, защото в общуването, първото нещо, което хората забелязват е аксесоарът на ръката ви – при здрависване и жестикулиране в разговор!

Марка Wainer – ненадмината по качество и красота. Уникална и желана от всеки, тя ще ви направи неотразими за целия свят – такъв какъвто е. Ако носите часовник с марка Wainer, ще промените драстично визията си. Дори и днес да не сте облечени по най-подходящия начин, той ще компенсира и ще „поеме“ негативите! Знайте, че часовниците с това име са любими на много хора по целия свят и това никак не е случайно. Те са страхотни, те са различни, те са просто часовници Wainer – лидерът в тиктакащите аксесоари!