Защо да променим интериора на дома си с нещо ново и модерно

Когато искаме да се почувстваме уютно правим всичко възможно обзавеждането в жилището да ни носи радост и естетическа наслада. Понякога мебелите ни омръзват с времето и е необходимо да направим някаква промяна, за да се почувстваме по-комфортно и да си почиваме в една приятна и модерна обстановка. Венус мебели са подготвили за вас богат каталог с всякакъв вид мебели подходящи за обзавеждане на цялото жилище. Може да избирате от най-различни стилове и комбинации, като всичко е изработено прецизно от висококачествени материали.

Как да направим спалнята красива и функционална

Спалнята е едно от помещенията на които държим особено, а за да бъдем отпочинали и заредени с енергия мебелите трябва да бъдат добре подбрани и достатъчно функционални. Всеки знае основните артикули, които трябва да бъдат налични в помещението, но ако не ви се занимава да ги търсите поотделно може да се възползвате от готовите комплекти, които се характеризират с много чар и елегантна визия. Венус ви представя модел, който ще ви допадне. Спален комплект „NEFELI“ DIOMMI (40-004) – 160/200 см:

  • Легло с висока табла, подходящо за еднолицев матрак с размери (ширина/дължина) 160/200 см;
  • Две нощни шкафчета с по две чекмеджета;
  • Скрин-тоалетка със седем чекмеджета и огледало;
  • Изработен от висококачествено ПДЧ;
  • Прекрасен модел подходящ за стилна и функционална спалня.

С една покупка си осигурявате толкова много неща, без които ежедневието ви няма да бъде достатъчно удобно.

Важен ли е моделът на меката мебел

За комфорта на цялото семейство е добре да изберете най-удобния и качествен диван, който е наличен в каталога на търговеца. Инвестирайте по-голяма сума в тази мебел, защото се използва от всички активно всеки ден и трябва да бъде с много високо качество. В момента най-актуалните модели са ъгловите, поради факта че са снабдени с комфортна лежанка. Тя ви дава възможност да се излегнете и в същото време щом се налага предоставя по-голяма площ за настаняване на повече хора. Тук ще разгледаме характеристиките на един перфектен модел. Ъглов диван с лежанка „GEA“ DIOMMI (48-013):

  • Ъглов диван „GEA“ DIOMMI (48-013) има лежанка и удобни възглавници;
  • За изработката му се използват тополово и буково дърво, висококачествен дунапрен със средна твърдост;
  • Тапицира се с дамаска в цвят по избор от каталог;
  • Лежанката може да се разположи в ляво или дясно по Ваше желание.
  • Диванът може да се изработи с място за съхранение (ракла) под лежанката и механизъм за повдигане на седалката.

Луксозна и качествена мебел, която заслужава да бъде част от интериора на дома ви.