Лесно ли е да изберем модерен и качествен шкаф за обувки?

Когато организираме интериора на жилището си и купуваме нови мебели се случва, да оставим коридора последен. Това малко пространство обаче има основна роля да се чувстваме уютно, тъй като той е първото пространство, което виждаме, когато се приберем и последното когато излезем. Мебелите, които присъстват в него трябва да бъдат практични и стилни като дизайн, за да създадат една уютна и предразполагаща атмосфера. Мебели Венус предлагат в сайта си разнообразни шкафове за обувки с чиято помощ лесно ще направите жилището си чисто и подредено.

Какъв модел да изберем онлайн?

Щом ви предстои такава покупка е най-разумно да огледате помещението да се съобразите с неговия размер и разбира се с мебелите, които присъстват. Вероятно притежавате или смятате да закупите портманто, което включва малък шкаф за обувки, но той няма да ви е достатъчен. Към него е добре да прибавите още един артикул по възможност в същия дизайн и стил като портмантото.

Така двете мебели ще изглеждат естетично и ще се допълват взаимно както визуално, така и функционално. Производителите продължават да изработват шкафове за обувки с падащи вратички и допълнителни рафтове и чекмеджета, които са може би най-удобни в случая. Тази мебел трябва да се поддържа лесно, да не се поврежда от прах и замърсявания, тъй като ще бъде в досег с такива.

Съвременните материали, от които се правят шкафовете за обувки са МДФ и ПДЧ. Те притежават гланцирано покритие устойчиво на различни агресори. Venus.bg предлага следния пример. Шкаф за обувки Сити 4062:

  • мебел за подредба на обувки „Сити 4062“ е снабден с две врати;
  • може да побере до 25 чифта;
  • за изработката му се използва ПДЧ 16 мм;
  • има механизъм за плавно затваряне.

Модерна и качествено изпълнена мебел с достатъчен обем да побере много чифтове обувки. Шкафът е не само функционален, но и невероятно естетичен като дизайн и ще допринесе много за красивия вид на цялото помещение.

Мебел в какъв цвят е подходящо да инсталираме?

Един от най-важните въпроси, които трябва да решите е в какъв цвят да бъде новата мебел. Като цяло интериорните дизайнери препоръчват коридорът да се обзавежда в артикули със светъл цвят, дори бели, които отварят пространството и го правят по светло и просторно. Бихте могли да заложите на дървесен нюанс сонома или пък чисто бяло стил скандинавски интериор. Освен шкафа, за който говорим днес, трябва да изберете в същия цвят и останалите артикули, които ще присъстват например портманто или гардеробче.