Защо е важно да обзаведем модерно детската стая?

Всеки родител иска да предложи на детето си най-доброто и хубаво мебелиране, което да го накара да се чувства уютно у дома. Обзавеждането, което ще изберете задължително трябва да е здраво и безопасно за малчуганите, да е в красив, модерен дизайн и да е подбрано спрямо техните интереси и ежедневие. Пълно детско обзавеждане от venus.bg ще ви даде шанс да се справите със задачата възможно най-бързо и ефективно. Комбинациите са много добре съчетани от производителя и щом разположите всичко в помещението, ще се уверите колко стилно и красиво изглежда то. Помислено е за удобството на децата и има много интересни възможности да разпределите мебелите функционално.

Какво да включва практичният комплект за детска стая?

Вече няма нужда да купувате мебелите поотделно и да давате по-голяма сума, защото готовите комплекти са изгодни и практични. Получавате всички така важни за детето мебели, които лесно да оформите в различни функционални зони в стаята. Важно е леглото да е удобно и достатъчно голямо за възрастта на малчугана. Ако в една стая се разполагат две деца, има много хубави ъглови модели, които са познати на хората от миналото и днес са все така актуални.

Комплектите за детска стая включват още гардероби с различни размери, бюро, шкаф и нощно шкафче. Важно е размерите на изделията да отговарят на свободното пространство, за да подредите красиво детската стая и да има достатъчно място за игри. Мебелите се изработват в една продуктова серия, което ги прави хармонично комбинирани и създава усещане за дизайнерски почерк. От каталога на Venus.bg можете да поръчате следния модел. Комплект детско обзавеждане Алиса- с ъглови легла и включени матраци 82/190 см., Венге:

  • обзавеждането за детска стая в комплект „Алиса“ включва най-необходимите мебели за обзавеждане на детска или юношеска стая, подходяща за две деца;
  • ъгловите легла са оборудвани със: два броя еднолицеви матраци Marea, странични табли и ракла- с горно отваряне;
  • гардеробът е двукрилен, с две големи чекмеджета отдолу;
  • бюрото е с чекмедже, място за компютър и изтеглящ се плот за клавиатура;
  • комплектът се изработва от ламинирано ПДЧ и се предлага в цвят по избор.

Добре съчетани мебели, изработени от здрави и качествени материали. Те ще осигурят комфорт и безопасност за децата, които ще са настанени изключително уютно.

Какви удобства предлага модерното обзавеждане?

В момента мебелите са конструирани изключително практично и дават възможност да ги използвате по много различни начини. Благодарение на повдигащ механизъм разполагате с ракла под леглото, в която спокойно ще поставяте различни вещи и багаж. Ако в комплектът, който сте избрали, има скрин, той би могъл да послужи и като поставка за телевизор.