Какъв вид обзавеждане да изберем за модерната детска стая?

Рано или късно всяко дете трябва да има свое собствено местенце у дома, където да прекарва времето си, да учи и да си почива. За всеки родител е вълнуващо, когато избира нови мебели, но също така задачата е и доста отговорна. Изделията, които ще вземете трябва да са безопасни, да са съобразени с редица изисквания като размер, функционалности и дизайн. Добре е че вече всички мебели могат да се поръчат онлайн от https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти. Модулите са подбрани изключително професионално и ще останете повече от впечатлени, когато разположите изделията в детската стая.

Кой вид мебелировка е подходяща за малчуганите?

С времето голяма част от семействата се увериха, че готовите комплекти са много практични и дават редица предимства. Те са разработени в стилове, които ще допаднат на малки и големи спрямо дизайна на самите мебели и цветовете използвани за направата им. Вие ще бъдете сигурни, че инвестирате в качествен продукт, съчетан професионално и на достъпна цена. Щом сте решили да пазарувате в комплект със сигурност ще направите изгодна сделка, защото производителите разработват всеки модул в определена продуктова серия и съответно той може да се предложи по-евтино.

Детските стаи в комплект обикновено включват легло, нощно шкафче, гардероб, бюро и допълнителни етажерки или шкафове. Важно е да се съобразите с изискванията на вашия малчуган това кои са любимите му цветове и как най-често обича да прекарва времето си. От магазин Venus.bg ще ви препоръчат да разгледате характеристиките на – Детско обзавеждане Мони – с включен матрак 82/190 см., Бяло гланц / Бяло:

  • функционално обзавеждане в комплект „Мони“, подходящо за мебелиране на детско-юношеска стая на момче или момиче;
  • предлага легло с матрак 82/190 см., модулно бюро и двукрилен гардероб;
  • леглото има странична табла, две чекмеджета в основата и ракла с предно отваряне;
  • включен еднолицев матрак – пружинен тип „Бонел“ и височина 20 см;
  • гардероб с две врати с плавно затваряне и удобно разпределение – лост и рафтове за дрехи;
  • бюрото е съставено от две части, като могат да се поставят разделени или в ъглова конфигурация в зависимост от нуждите и предпочитанията Ви;
  • предлагаме Ви допълнителни опции, с които лесно може да придадете цялостен и завършен вид на стаята.

Всичко от което има нужда едно дете представено в комплект по този стилен и естетичен начин.

В какви цветове да бъде комплектът за детска стая?

Ако ви предстои подобна покупка ви предлагаме да поискате мнението на вашия мъник, защото все пак той ще прекарва значителна част от времето си в това помещение. Според специалистите цветовете трябва да са или светли и неутрални или в любими нюанси на децата. Много актуални са зелено, лилаво, оранжево, жълто и други весели и свежи цветове. Комбинирайте мебелите с килима, завесите и завивките на леглото.