Модерни турски спални – абсолютен хит сред новодомците

Ако сте от почитателите на турската баклава, вкусен локум и ориенталските нотки то със сигурност сте посещавали не малко музеи в нашата южна съседка. Обикновено онова, което прави впечатление като бит и култура в Турция са именно онези типични ориенталски елементи, които откриваме дори в спалните им. Шивици, тежки цветове, огромни мебели, които са изключително масивни и приличат на царски покои. Не са малко българите, които не посещават ориенталската страна само за да си купят локум и баклава, а и за да намерят стилни и шикозни спални, които да ползват у дома си. има доста фирми, които извършват дори доставка до България, но определено това до голяма степен може да се окаже доста скъпо решение поради необходимостта от заплащане на допълнителни митнически такси.Спален комплект

Това обаче не бива да ви отчайва, защото можете да си спестите допълнителни ангажименти и разходи, защото вече и у нас се предлагат доста модели турски спални, които впечатляват със своят ориенталски акцент. Когато говорим за този вид спални комплекти обаче не бива да си изграждаме само една конкретна линия като представа за това, което се предлага на пазара. Не бива да свързваме турските спални с множеството възглавнички, тежки покривала и резбовани дървени конструкции. В по-голямата част от предлаганите ориенталски модели спални намираме и модерен акцент, който не измества размера на мебелите и тяхната пищност, но самите линии са малко по-обрани. Има акценти на Ориента като резби, но те са в много по-семпъл и не толкова крещящ вид.

В каталога на ЛениСтил попадаме на наистина невероятно интересни предложения за турски както и италиански спални. Стиловете наистина са доста разнообразни и могат да бъдат одобрени както от онези от Вас, които обичат класическия ориенталски дизайн, така и за други, които не обичат да прекаляват с помпозност и дори кич. Наистина моделите спални комплекти могат да внесат едно по-различно излъчване и да покажат индивидуалност. Важно е обаче не само как изглежда дадено обзавеждане, а и какво ни доставя като усещане. По презумпция по-мащабните като габарити мебели да доста по-предпочитани, но само в случаите, в които имаме пространство, в което да ги настаним. Така, че е добре да имате предвид именно факта, че за да се възползвате от приоритетите на една турска спалня, да разкриете потенциала ѝ, както и да се наслаждавате на всеки един от елементите в комплекта е важно да разполагате с достатъчно пространство. От вас площта, а от ЛениСтил иновативни и изключително красиви турски спални в комплект.