Най-купуваните офис столове

Те се отличават с многообразие. Те са красиви и гарантират личния ни комфорт по време на работа. Това са офис столовете, които се предлагат в търговската мрежа. Но дали сме склонни да се ориентираме в това море от предложения или пък имаме нужда от някои друг професионален съвет. На първо място е важно да знаете, че когато купувате офис стол е определящо да изберете неговия вид. За целта ще ви запознаем с основните, които са и най-купувани от българските потребители.

Работни столове

Известни са още като масови бюджетни решения. Ако искате нещо удобно за бюрото в дома или пък за офиса, в който не се задържате толкова дълго то тези работни столове са перфектното решение. онова, което ги отличава от останалите видове е тяхната достъпна цена. Офис стол от типа работен можете да намерите в рамките на 50-100 лева, което със сигурност е добре, ако не ви се харчат твърде много пари за такава мебел.

Геймърски столове

Това са висок клас обзавеждане за офиси или пък тийнейджърската стая. Те се отличават от преди малко Офис стол описаните по:

  • Доста по-високата си цена ( старта започва от 300 лева и може да достигне дори четири цифрена сума);
  • Безупречна ергономия във всяка една зона, в която тялото се докосва до стола;
  • Висок клас материали, гарантиращи износоустойчивостта на обзавеждането;
  • Атрактивен дизайн и множество екстри като подсветки, лостчета за регулиране на позицията и т.нат.

Няма как да не опишем усещането от ползването на такъв стол като истински фантастично.

Президентски столове

Можете да ги срещнете още като директорски или мениджърски. Те са една перфектна структурираща удобство за тялото ви мебел, в която ще се почувствате не просто като президент, а като крал. Повече удобство, комфорт, грижа и здраве за тялото, които се фокусират и върху по-достъпната от геймърските офис столове цена. Струва си да се инвестира в такава мебел, защото тя покрива всеки един от критериите, гарантиращи пълен релакс за тялото.