Как с помощта на нов и модерен диван да променим интериора в дневната

Нормално е през определен период от време да купуваме нови мебели и да се опитаме да направим всекидневната по-комфортна и стилна. Мястото в което прекарваме повечето си свободно време, трябва да е организирано подходящо с точните мебели. Най-важната сред тях обаче си остава диванът. Да сме седнали удобно винаги е било от съществено значение, за да си почиваме и да релаксираме както трябва. Модерните дивани каквито може да откриете във Venus.bg ще ви дадат шанс да се насладите на една истински комфортна жилищна среда.

Какви са ключовите предимства на съвременната мека мебел

Диваните се открояват като най-желани и търсене от клиентите. В момента могат да бъдат намерени различни размери, стилове и дизайни, допълнени с множество практични функционалности. Огромно предимство е наличието на разтегателен механизъм в по-голяма част от артикулите. Той ви спестява покупката на още едно легло и винаги сте спокойни когато очаквате гости с преспиване. Може да разтягате меката мебел дори всеки ден, защото тя е качествено изработена и механизмът е перфектен. Повечето дивани имат и ракла под седалките с което стават още по-предпочитани в малките апартаменти. Настанени сте комфортно и в същото време в допълнение към мястото за сядане получавате пространство за съхранение и спалня. Venus.bg препоръчва следния вариант. Ъглов диван Релакс – с функция сън и ракла:

  • „Релакс“ представлява ъглов диван, подходящ за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • Той разполага с метален механизъм функция сън с подматрак, за спокоен и пълноценен сън;
  • Облегалката и подлакътниците са капитонирани. Има и ракла за багаж.

Елегантният дизайн е първото което ще ви привлече към съответния артикул. Тапицерията е висококачествена, а съдовете от които може да избирате разнообразни.

Защо е важен цветът на меката мебел

За да бъде дневната красива и елегантна освен подходящ размер и стил диван, трябва да сме избрали и точния цвят. Всеки от видовете разполага с богата палитра от цветове. Може да изберете в зависимост от личните си предпочитания и ваш любим цвят. Ако обаче решите да подходите разумно е по-добре да се доверите на специалистите, които съветват да избирате неутрални и пастелни тонове, които много лесно се съчетават с останалото обзавеждане. В случай, че някакъв цвят в дневната преобладава е добре да предпочетете близък до него и така ще имате наистина хармонична и приятна среда. Ярките тоналности са характерни само за смелите, които не се притесняват тази голяма и важна мебел да се откроява и да привлича вниманието с цвета си.