Пластмасов или с ПВЦ покритие шкаф за баня да изберете

Дали е правилно да бъдат поставени под общ знаменател ПВЦ и вида пластмасови шкафове за баня mebeliarena.bg? наистина за много потребители в случая няма съществени разлики, но когато се касае за мебели, използващи се в банята е важно да отчетем, че между пластмасата и ПВЦ филма върху дървените плоскости има съществени различия. Но пък това, което ги обединява е устойчивостта им на влага, а разбира се, че тук клиентите прилагат очевидна безкомпромисност спрямо решението си за избор.

Какво е пластмасов шкаф

За разлика от моделите с ПВЦ покритие пластмасовите мебели изглеждат по-обикновено. За сметка на това пк са супер евтини, тъй като суровината, от която са направени е достъпна. Именно офертите повлияват на избра на много клиенти и те възлагат обзавеждането на санитарните си зони именно с такива, изработени от пластмаса шкафове.

За да отговорят на нуждите и все по-високата взискателност на клиентите си производителите прилагат иновативни технологии, при които придават по-естетичен и съвършен вид на универсалните, обикновени мебели. Със сигурност това, което би ви впечатлило са:

  • Възможност за тониране на пластмасата;
  • Създаване на форми и размери, които са невероятно атрактивни и функционални;
  • Осигуряване на подобрен дизайн и опция за лесно приспособяване и монтаж.

Новаторските пластмасови идеи са в пъти по-естетични и несъмнено са многофункционални решения, с които бихте могли да създадете банята на своите мечти. Здравината им е гарантирана, тъй като материала е супер устойчив на влага, високи и ниски температури, корозия, промяна на цвета и други.

Какво е ПВЦ филм при шкафовете за баня

За разлика от пластмасовите, които са изцяло изработени от идентичен материал то при вариантите ПВЦ е важно да отбележим, че става въпрос за такива мебели, които са много елегантни, изглеждащи луксозно и неповторимо. Съвременното мебелно производство не се ограничава да експериментира и за да задоволи потребностите на клиентите си представя широк спектър от модели шкафове за баня, които са с отлична защита от влага.

ПВЦ филма, който се прилага при дървените плоскости има именно решаващата роля за гарантира:

  • Устойчивост на мебелите на влага;
  • Издръжливост при механични удари;
  • Лекота при почистване без риск от увреждания;
  • Прекрасен и изискан вид;
  • Яркост и запазване на цветовете.

Да, технологията при втория вид представени шкафове за баня е по-скъпа, от където можете да направите и сами съпоставката в цените. Но пък ако търсите по-съвременно и стилно обзавеждане то ПВЦ моделите са сравнително по – елегантни спрямо представителите, които са изработени от пластмасов материал.