Как да изберем модерен и практичен кухненски ъгъл?

Интериорът на трапезарията може да бъде много по-функционален, отколкото сте свикнали да го ползвате до момента. Има специално разработени дивани, които лесно се съчетават с масата за хранене, поради специфичната си конструкция. Евтини кухненски ъгли от Мебели ВЕНУС лесно ще изберете през онлайн платформата. Независимо от по достъпната си цена, това са мебели с изключително здрава конструкция, които могат да се ползват дълги години без да дадат никакъв дефект. Моделите са много разнообразни и със сигурност ще изберете вариант, който е подходящ за вашия дом.

Как да открием най-подходящия кухненски ъгъл?

Когато искате да направите някаква промяна в интериора и сте се насочили към този вид мека мебел ви съветваме да спазвате определени правила за избор. В началото е хубаво да изберете място, на което ще разположите кухненския ъгъл.

Той обикновено стои залепен до стената, за това внимателно измерете пространството и определете дали да бъде с ляв или десен монтаж. Препоръчително е да има достатъчно свободно пространство в помещението и да можете да местите масата за хранене настрани, ако ще ползвате често разтегателния механизъм. Под седалките на кухненския ъгъл има и голяма ракла, в която можете да се подрежда всякакъв багаж включително одеяла и завивки. Важен момент при покупката на мека мебел е изборът на тапицерия.

В трапезната зона може да бъдете и по-смели и да заложите на нещо шарено и открояващо се. Продължават да бъдат популярни флоралните десени, затова може да изберете вариант, при който облегалката е такава. Разгледайте всички предложения внимателно преди да се насочите към конкретен вариант. От Венус насочват вниманието ви към един от новите модели. Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Бежов с флорални мотиви:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Практична и функционална мебел, която ще ви помогне да направите жилището си много по-уютно.

Къде откриваме най-добрите и разнообразни модели?

Съветът на специалистите е напазарувате от интернет магазините, защото там има много по-голямо разнообразие. На едно място ще разгледате различни дизайни и стилове и много по-спокойно ще определите правилния за вас. Цените са достъпни и често търговците предлагат допълнителни промоции и намаления.