Трите крила на съвременните гардероби са практичното решение за усвояване на големи пространства

В исторически план гардеробът присъства в бита ни от векове. Неговите модификации обаче, като дизайн, адаптивност и практичност са част от съвременното общество. За да бъде максимално удовлетворен клиента производителите създават такива видове, които са едно функционално решение и изцяло съпоставими с нашите потребности. Двукрилни, трикрилни, както и з различни механизми за затваряне на вратите тази мебел днес е една от главно присъстващите не само в дома, но и на работното място. Трите крила на гардероба лени стил дават уникална възможност да разпределите документи, облекла, всякакви вещи, които искате лесно да намирате.Именно организацията в пространството на този вид обзавеждане го прави толкова функционален.Гардероб "City 9"

Гардеробът във всичките си форми е особено потребен. Както споменахме неговото приложение е навсякъде където е нуждаем от една добра подредба. Трикрилните от лени стил обаче трябва да знаем, че изискват повече място, те всъщност са създадени и за по-просторни като квадратура помещения и ролята им е да поберат максимално количество вещи, независимо от техния характер. Но няма как този за работна среда да бъде идентичен с домашния модел. Докато при „служебните“ гардероби с три крила има една прекалена строгост и изчистеност, то тези за мебелирането на жилищата ни се наблюдава една по-голяма свобода и разкрепостеност на дизайна. Това е логично и нормално, защото във всичките си варианти обзавеждането трябва да отговаря напълно на средата, в която ще се използва според лени стил.  В известен смисъл това се отнася и за самото вътрешно разпределение.  За трите крила на гардероба у дома имаме едни изисквания, които могат да бъдат за това да има по-широки рафтове, както и чекмеджета и задължително лост за закачалки.  Предназначените за една работна среда обаче пък се отличават с много повече рафтове, поставени на еднаква ширина за да могат да приютят документацията, която е необходима за бизнеса ни.

Съвета на лени стил е винаги да избирате модел според това не само какви са нуждите , но и пространството. Пазара предлага достатъчно различни като размер гардероби с три крила, така че спокойно можете да намерите този, който да заеме своето място в офиса, кабинета, спалнята. За едно професионално обслужване и изработка на мебел по поръчка независимо от нейният вид предлагаме да изберете производител с достатъчно опит. Така гаранцията,че ще бъдат съобразени изискванията за размер, качество на продукта и уникален дизайн ще са налице. Лени Стил разполага с екип от специалисти, които са готови да отговорят напълно професионално и адекватно на вашите желания.