Бъдете изкусително привлекателни с котешки очила

Доминиращите модели през сезон 2016 слънчеви аксесоари са тези тип котешки очила. Тези форми обаче можем да кажем, че са модерни от десетилетия. Основно се променят цветовете и материала за рамките, но самата форма си остава доста атрактивна и много дами обожават да носят тези сексапилни котешки очила.

Въпреки, че са много разпространени не бива да смятаме, че те са универсални и ходят на много от дамите. Самата им форма е много специфична и жените с много пълни лица или пък тези с прекалено слаби не могат да се похвалят с такива котешки очила. Много са модерни тази година отново, и то най вече тези в тигрови шарки. Дамите които насят такива модели и особено ако им ходят са много атрактивни и привлекателни. Това са летни модели слънчеви очила, които определени марки правят с особена взискателност и внимание. Идеята да сложите такива е да изглеждате на първо място предизвикателно и изкусително.

Котешки очила са със специфична издълженост в горната част на рамката, от където именно идва и тяхното име. Формата прилича много на котешкото око и именно затова те са наречени така. Освен това те могат да бъдат по –издължени или не в зависимост от това с какви очила се харесвате. Тези рамки може и да изглеждат по-хипи, но имат наистина голямо очарование и придават артистичен и интересен вид на дамите, които ги носят.

Да носим атрактивни модели и да се чувстваме прекрасно е желание на всяка една дама. Ако формата на лицето Ви позволява е добре да носите такива котешки очила.  Видовете са много разнообразни и това дали ще са по-издължени или загатващи придава съвсем различен облик на лицето Ви. Много дами искат да изглеждат интелигентно и котешки очила със съвсем дискретно издължение са идеалният вариант за тях. Много водещи марки правят такива уникални модели, при чиито вид даже можете да затаите дъх.

Друга причина да носите такива котешки очила е с цел прелъстяване. Мъжете не биха устоели на дама с такива аксесоари. Тя изглежда впечатляващо и уникално. Не само, че излъчва сексапил, но и класа ако умело е съчетала облеклото си с цвета на очилата. Така че сега е момента да си набавите от новите и актуални модели котешки очи. Лятото е в своя вихър и е време да сте на гребена на вълната и готови за нови приключения.

Бъдете нестандартни и очарователни. С ретро шик модел котешки очила ще постигнете уникална визия, на която всеки би завидял.