Ringhorns – великолепие, сила, сигурност както за аматьори така и за професионални боксьори

За бойните спортове освен победата е много важна и екипировката на самите бойци. Със сигурност почитателите на тези изкуства са наясно, че комерсиализирането на тези спортове е силно заложено и тук наистина се въртят като залози огромни суми. Зад успеха на един боец обаче има не малко детайли, които да подобрят неговата подготовка и разбира се визия. Затова днес ще представим една марка, която е част от компанията VENUM – лидер сред производителите и търговци на висококачествени, стилни и иновативни екипи и оборудване за бойните спортове. Ringhorns е позната сред брандовете, които са специализирани в производството на облекла, ръкавици, протектори и всякакви други продукти, които са тясно свързани с бойните спортове. Няма как силовите спортове да залагат на нежни материи, ефектни и крещящи цветове. Разбира се , че тук също се търси елегантния дизайн, но той е доста по-обран, семпъл и модерен.боксови ръкавици

Раждането на Ringhorns е провокирано от това да се създаде нова марка, която освен предлагаща изключително удобство на спортистите да бъде и максимално достъпна. Не всички клубове и аматьори разполагат със средства за добро оборудване и екипировка. Но това не означава, че заради това трябва да се откажат от любимия си спорт. Елегантния дизайн, достъпната цена на боксови чували, бинтове, ръкавици, шорти и всякакви други пособия, които са необходими за ефективната и пълноценна подготовка на един боксьор наистина са инвестиция. Но не така мислят от Ringhorns, защото мисията на това звено от компанията VENUM залага именно на това – да се предостави един достъпен вариант за висококачествено, надеждно и осигуряващо безопасността на бойците оборудване.

Ако и вие търсите високо ниво на оборудване и екипировка за да се подготвите за следващия важен двубой, но пък парите са ограничени ето, че от Ringhorns имат специално предложение за вас. Качество, стил, модерен дизайн ви очакват на достъпна цена. За онези, за които спорта е призвание, хоби, самоцел е важно постоянството, функционалната тренировка и всичко онова, което би гарантирало успех. Концепцията, на която бранда залага е наистина удивителна и впечатляваща. Тя придава изключителен боен вид на спортиста и му предоставя самочувствието, от което той се нуждае. Великолепие, агресия, мощ – това е излъчването, което ще постигнете и вие с екипировката и оборудването на световно известната марка Ringhorn. И най-важното, което не трябва да пропускаме в целия този пейзаж е, че цената на продуктите от каталога на марката е повече от изгодно и достъпно както за професионалните боксьори така и тези, които практикуват спорта като хоби и за удоволствие.