С или без окосмяно тяло е днес истинския мъж? А Вие дами – как го предпочитате…

Ако преди години окосмяването при мъжете се приемаше като типична мачовска черта то сега нещата далеч не са така. Виждате перфектното тяло на мъжага излизащ от морето на бургаския плаж. Аполонската му фигура и перфектно оформена мускулатура на корема и гърдите няма спор, че могат да накарат всяка жена да изгуби почва под краката си. с приближаването обаче какво забелязвате? Безупречна гладкост на кожата без нито един косъм. Възможно ли е това? И ако за баба ви липсата на осми по гърдите е странна при мъжете то се оказва, че съвременната жела би предпочела да се докосва до перфектно епилираната мъжка кожа. О, да! Епилацията вече е добре позната и на силния пол и то не защото господата са се преборили с болката от кола маската, а поради факта, че козметичната индустрия днес прилага изключително безобидни и безболезнени методи за отстраняването на космите по тялото.

За вас мъже…

Подозрително гладката кожа днес не е фактор за мъжествеността на обекта на вашите интимни набези. Всъщност ако трябва да бъдем честни вече се говори за добра хигиена, поддържане, спортен стил. Прави впечатление, че мъжете, които са активно спортуващи са безкомпромисни по отношение на обезкосмяването и днес, когато са изобретени революционни апарати за трайно премахване на космите е повече от ясно, че силния пол няма как да не се възползва от тях. Услугата лазерна епилация мъже Бургас е сред най-прилаганите от господата. Не говорим за разкрасителните центрове, в които дамите могат да престоят с часове, а за клиники по естетична дерматология, в която всеки етап от обезкосмяващата процедура е под контрола на лекар-дерматолог.

Въпреки, че мъжката кожа се приема като по-груба то това не означава, че трябва да се подходи по-екстремно към провеждането на терапията. Акцента към използването на съвременната апаратура за лазерна епилация при мъжете е напълно ефективна и показва много високи резултати. Окосмяването при мъжете е по-агресивно. Има определени зони, които са с висока гъстотата и дебелина на косъма. В случая лазерната епилация се прилага с изключителна деликатност с оглед на това да се сведе до минимум риска от сериозни кожни травми. В клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас отчитат повишен интерес от страна на мъже, които търсят трайно решение с нежеланото окосмяване. Услугата включва:епилация за мъже

  • Лазерна епилация на крака;
  • Третиране на на зоните на подмишниците;
  • Обезкосмяване на гърди и гръб;
  • Седалище, кръст;
  • Лазерна епилация на рамене;
  • Третиране на интимна област.

Проучване показва, че над 66 % от жените предпочитат партньора им да няма косми или ако има те да са малко. Те споделят, че е много по-възбуждащо да докосват добре обезкосмен мъж отколкото да се оплитат в храсталака, която господина грижливо разресва на гърдите си.

Колко ще ви струва лазерната епилация

Противно на твърдението, че процедурите при мъжете са по-скъпи това, което ще откриете като стойност на услугата в Мирабел Бургас показва, че наистина офертите за мъже и жени не са разграничени. Може би при третирането на мъжко окосмяване би се наложило една до две процедури повече, които би довело до по-високи цени на лазерна епилация Бургас, но не винаги това се налага.

Въпрос на избор и поддържане от страна на мъжете е желанието да отделят съответната сума  и да се отърват от нежеланото окосмяване, което е повод за ниско самочувствие. С Мирабел Бургас ще получите оптимално удовлетворение, защото окосмяването ще се превърне само в спомен.

С висококачествена апаратура клиниката по естетична дерматология ще се погрижи за се справите с досадните косми по тялото и така ще можете уверено да разкриете своята аполонска фигура. Повод да бъдете не само в полезрението на дамите, но и в обятията им е именно вашето тайно оръжие – безупречно гладката и лишена от косми кожа.