Какви са основните предимства на съвременните двулицеви матраци

Голяма част от потребителите изпитват силно притеснение да търсят нов матрак, тъй като това е артикул за който не знаят достатъчно. Покупка на нещо подобно се прави, ако се нанасяме в ново жилище или ако старият матрак вече е износен и не е толкова удобен. За да стане обаче това са минали толкова години. Вече почти не помним, какви са били критериите ни за избор. Сега venus.bg двулицеви матраци, предлага възможността на всеки да се сдобие с нещо наистина висококачествено, което ще му служи дълги години. Двулицевите модели са може би най-добрата опция към момента, тъй като са луксозни, сложно изработени и предоставят невероятен комфорт.

С какво се отличават двулицевите матраци

За разлика от еднолицевите, които са по-нисък ценови клас, тези могат да бъдат изключително сложно изработени и в състава им обикновено влизат едни от най-добрите материали изобщо. Наличието на мемори пяна или латекс, винаги прави комфорта по-голям, защото това са хипоалергенни продукти, които осигуряват необходимата твърдост и в същото време приемат формата на тялото. Моделите, могат да се използват от всички страни, а често се предлагат в комбинация лятна и зимна част.

Със сигурност инвестицията в нещо толкова високо качествено си заслужава, понеже ще го ползвате дълги години, има вариант дори със срок между 10 и 15. Двулицевите матраци предлагат страни с различна степен на твърдост, за да се синхронизирате с вашия партньор, ако имате различни предпочитания. Venus.bg предлага да обърнете внимание на – Двулицев модел Вавилон мемори:

  • двулицев матрак „Вавилон“ се характеризира с висока степан на анатомичност;
  • гръбначният стълб и тялото са отпуснати и почиват пълноценно;
  • ядрото е с индивидуално опаковани пружини, които дават седем зони на комфорт;
  • гаранция за здравина и дълготрайност, благодарение на покет пружинен пакет с немско качество;
  • подсилена метална рамка в основата;
  • има борд от плътна полиуретанова пяна за матраци, пълнеж от мемори пяна и слой от нетъкан текстил, обгръщаща вата – вълна и полиестер за зимната страна и памук и полиестер за лятната страна;
  • висококачествена плетена дамаска със съдържание на памук.

Не се колебайте, а изберете нещо подобно, ако търсите пълен релакс по време на сън. Тялото ще се чувства перфектно, щом легнете на толкова добър и комплексен артикул.

Как да запазите добрите характеристики на модела

Във времето в което използвате двулицевия артикул, трябва да се грижите за него правилно. Не позволявайте да се натрупа прах и периодично почиствайте прецизно с прахосмукачка. Проветрявайте също така спалнята и внимавайте за наличието на влага, тъй като тя оказва негативно влияние.