Шапки с права козирка – модни тенденции за всяка възраст

Шапките с права козирка или още може да ги срещнете като бейзболна шапка се превръщат в моден аксесоар през 1900 г. Сама по себе си тази шапка е уникална, защото нейната цел е да предпази главата и очите от силното слънце. Но всъщност като се замисля такива шапки с права козирка се носят през всеки един сезон. Този моден аксесоар е доста разпространен в наши дни. Той се използва не само като атрибут, който е на мода, но и като средство за предпазване от слънце, студ, вятър.

Много тенисисти играят именно с такива шапки като по този начин се предпазват от слънцето и и могат да виждат къде противникът им изпраща топката в полето им. Плажният волейбол също е един от спортовете, при който именно шапката с права козирка е част от екипировката. Много други спортове на открито също използват този аксесоар като средство, което не само да ги прави атрактивни, но и да им помага в постигане на добри резултати. Но дори и да не сте спортисти носенето на шапка с права козирка е много актуално. Тя е модна при младежите, които избират такива, които са с интересни надписи, актуални цветове и дори щампи на любимите им изпълнители или пък герои от филми.

Много голямо разнообразие има на пазара от шапки с права козирка. Вижте на нашият сайт шапки от rockbunker и може да изберете нов аксесоар, който да носите през летните месеци.  Предлагаме спортни модели изработени от дишаща материя, която е особено подходяща за топлите дни. За да сте сигурни, че ще изберете правилният размер можете да видите тези които са с възможност за регулиране на обиколката на главата. Те са подходящи и за тийнейджъри именно поради тази причина, че лесно могат да стигнат до размера, който ще им пасне най-добре.

Докато преди доста години да се носи шапка е било проява на високопоставеност, то днес това повече от необходимост. Наистина моделът шапка с права козирка е един от най-разпространените и универсални такива. Те са подходящи за носене не само от мъже, но и от дами, като разбира се предлага много голямо разнообразие от цветове, щампи и десени. Шапки  с такава козирка тип права родителите слагат и на главите на децата си особено ако са на плаж, така не само предпазват главите им от прегряване, но и очите им са на сянка. Детските модели често се изработват от меки памучни материи и в задната част се слага ластик, който да играе ролята на регулатор за размера.