Кой вид мека мебел е най-подходящ за оформяне на стилен и елегантен интериор?

Да създадете приятна и функционална обстановка в дома си е важно, затова и модерното обзавеждане което ще откриете онлайн е правилният начин да промените обстановката. Виж тук в сайта на Венус има интересни холни гарнитури. Те са много практични и красиви, за да създадат повече уют и удобство във всяко жилище. Изработени са от качествени материали достатъчно здрави, за да ги използвате безпроблемно дълги години. В направата им присъства естествената дървесина, металът и различните съвременни пълнежи за повече мекота и комфорт.

Как да изберем холна гарнитура и да разпределим артикулите в помещението?

Разгледайте сайта и вижте тук актуалните оферти, които ще ви впечатлят с красивия си дизайн и разнообразни стилове. Всеки може да избере цвета и вида на дамаската, което ще оформи и крайната визия на мебелите. Вижте тук холни гарнитури, съставени от два дивана тройка, фотьойл и табуретки. За подобен тип обзавеждане ви е необходима голяма и просторна стая, за да има достатъчно място за всеки елемент и да не изглежда претрупано.

Ако не разполагате с толкова свободно пространство вижте тук по-малките холни гарнитури, които включват само фотьойл и диван. Интериорът може да стане много оригинален и практичен, ако разпределителните модулите правилно. Вижте тук няколко идеи за това как помещението да изглежда по-практично. Препоръчваме да оформите кът за почивка, в който диваните са поставени един срещу друг, а между тях фотьойла. Вижте тук едно от предложенията на Венус. Холна гарнитура Ultimo:

  • луксозна гарнитура „Ultimo“ се предлага в различни дамаски и кожи, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на Вашия хол;
  • изработен от висококачествени материали, масивна дървесина и метал, с пълнеж от дунапрен и  полиуретанова пяна с различна плътност, която не си деформира;
  • комплекта се състои от два-триместни дивана и един фотьойл;
  • разполага с механизми за повдигане на облегалките на главата.

Луксозно и качествено обзавеждане, съставено от различни модули, за да се чувствате удобно и да имате достатъчно пространство за настаняване. Посетете сайта и вижте тук още красиви предложения.

В какъв цвят да бъде тапицерията на диваните?

Може да изберете един нюанс за всички компоненти от холната гарнитура, но също така и да разчупите интериора като заложите на близки и допълващи се цветове. Възможно е фотьойлът и един от диваните да са в един цвят, а вторият диван в друг. Много модерно и актуално в момента е съчетанието между светлосиво и пепел от рози. Може да съчетаете успешно цвят горчица и синьо, зелено и сиво или слонова кост и розово. Онлайн може да разгледате множество предложения от каталозите и да изберете най-подходящата комбинация.