Топ оферти – лаптопи втора ръка от Интерсервиз 20 .

Живеем в ерата на високите технологии и всеки ден се изненадваме от напредъка, който бележат ключовите производители. Дали ще изберете лаптоп, мобилен телефон, таблет или друго, вие може да се надявате на добро качество, от което да останете напълно доволни. Устройствата стават все по-умни и с приятелски интерфейс за щастие на потребителската маса. Заради високата конкуренция цените са достъпни, а съществуват и варианти за изплащане помагащи ни да притежаваме стойностна техника.

Ако искате да закупите лаптоп, то е необходимо да си дадете сметката за какво ще го използвате. Едни предпочитат преносими компютри за работа, а други за игри и забавление. Преди да отидете в магазина преценете какво ще вършите на машината, като по този начин ще информирате специалистите, които да ви предложат най-разумната оферта.

Има и алтернативен вариант, при който да купите мощен ноутбук за работа и игри, но ще е нужно да инвестирате малко повече пари. Ако не разполагате с високи финансови средства, то пред вас стои опцията да разгледате офертите за лаптопи втора употреба от добрите компании в бранша. Понякога употребяваните системи превъзхождат дори новите, стига да знаете къде да ги намерите.

Не са малко хората, които не харесват употребяваните ллаптопи и компютри поради една или друга причина. Въпреки всичко втората употреба намира голям пазар в България и това не е поредната случайност, а реалното положение в страната.

Интерсервиз-20 е фирмата, която може да ви предостави богат избор на лаптопи втора ръка от среден или висок клас, като последните не отстъпват по външен вид и функционалност на чисто новата техника. Дори я превъзхождат като съотношение цена/качество и екстри.

Основната идея е да попаднете на фирма, предлагаща технологии от популярни фирми в чужбина, защото последните често обновяват конфигурациите си и пускат “старите“ на свободния пазар. В интерес на истината днешните клиенти могат да закупят бизнес клас преносим компютър на цена от 500-600 лева, сума в пъти по-ниска от цифрите на новозакупените продукти.

Основни въпроси на клиентите

  1. По какво се различават марките преносими компютри?

Да естествено, че съществува разлика между отделните компании, които произвеждат лаптопи. Въпреки всичко не може да става и дума за някакви съществени разминавания, тъй като големите производители имат за цел да зарадват клиентите си с визия и производителност. Вие може да намерите перфектни реновирани лаптопи на фирми като HP, Dell, Lenovo и дори Fujitsu. Главната разлика се крие в цените на техниката, която искате да закупите. Всяка една от тези компании произвежда продукти и в средния и във високия клас. Предимството да изберете от фирма като Интерсервиз-20, е че те са направили предварителна селекция на най-качествените и изгодни за вас употребявани лаптопи.

  1. Каква е причината да поръчаме лаптоп втора употреба?

Една от съществените причини е цената, тъй като за много по-малко пари може да си вземете употребяван лаптоп с по-високи технически параметри от новия компютър в магазина. В интернет страницата на фирма Интерсервиз-20 може да намерите реновиран ноутбук бизнес клас на цена от 500-700 лева, който ще задоволи всички ваши изисквания.

  1. А защо да купим употребяван компютър от Интерсервиз-20?

Фирмата продава компютри и лаптопи от най-висок клас, което е достатъчен аргумент, за да им обърнете внимание. Зад гърба си Интерсервиз-20 имат почти 20 години „стаж“ като търговци на подобна употребявана техника, а слогана е „Бутик за употребявана техника“. Потребителите получават 6 месеца гаранционен срок, а доставката се извършва до всяка една точка в страната. Всички компютърни системите минават през задължителни тестове и са напълно годни за използване. Успех и приятна работа с вашия новозакупен лаптоп втора ръка.