Ветроустойчивост – задължителен критерий при покупка на шатра

Богат асортимент от градински съоръжения ни предлагат търговците на екстериорни идеи. Когато ни предстои да вземем решение и да заложим на такива мебели и съоръжения, които напълно да отговорят на желанието ни да оборудваме приятно и функционално кътче е редно да се запознаем с всички налични възможности. Онова, което е водещо при подбора са качествата на търсените изделия и тъй като те ще бъдат изложени на открито не е без значение издръжливостта им на силен вятър, влага и екстремни климатични промени. Ветроустойчива шатра е предложението, което отправят към нас от магазин Арена. Този ТОП продукт е най-продаван и има защо.

Защо да е издръжлива на вятър

Сигурно сте ставали свидетели как лекия морски бриз буквално отскубва забитите в пясъка чадъри и те излитат нанякъде. Дори да използвате различни приспособления и пособия за застопоряване то определено се оказва, че пред силата на природата в даден момент сме напълно безсилни. Затова е необходимо при подбора на алтернативни решения за осигуряване на сянка и защита от дъжд да помислим и върху ветроустойчивостта на материалите.

Това е основния аргумент на повечето производители да понесат отговорност и да се ангажират с производството на наистина добри и качествени продукти, които напълно да отговорят на критериите на клиентите, които се отнасят до:

  • Функционалност;
  • Сигурност;
  • Стабилност;
  • Издръжливост на буря и силен вятър;
  • Здравина на покритието от скъсване и други.

Материалите в случая са ключови и именно за да се постигне тази оптимална надеждност е важно да са преминали тест за издръжливост при различна сила на вятъра.

Модели шатри за градината, в които ще се влюбите

Разбираемо е, е когато потребителя инвестира в даден продукт то се ръководи не само от цената, която ще плати, но и показателите, отнасящи се до здравината и ветроустойчивостта. Шатрата е широко използвано градинско съоръжение, което намира приложение на различни открити места, където целим да създадем приятна и безупречна обстановка. Затова е време да представим онези модели, които вече събраха огромен брой почитатели. Това са:

  • Градинска сгъваема шатра с пълен комплект страници My Garden. Модела се трансформира в палатка и събира достатъчно хора. Подходяща е за различни видове градински празненства;
  • Сгъваем модел градинска шатра My Garden WR4035 с удобна регулируема височина. Перфектно решение за плажа или пикника в парка;
  • Градинска сгъваема Pop-up шатра My Garden TLC023-A. Универсалните ѝ размери 3х3 определено ще ви допаднат със своята идеална адаптивност.

Още ветроустойчиви и здрави модели можете да откриете в каталога на онлайн магазин Арена.